0 oy
114 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (9 puan) tarafından
Ya Allah aşkınıza bu bebek kıyafetleri neden yetiskilerinden bile bu kadar pahalı ben kızıma kıyafet almadım yazlık teyzem bir komşusunun küçüklerin yollamıştı Allah binlerce kere razı olsun neyse kışlık birdeyler alayım dedim ev sobalı ve kızım hava serin olduğu için elleri ayakları geceleri buz gibi oluyor asla ama asla birsey alamadım düğün borcumuzu hala ödüyoruz ve tek eşim asgari ücret ile çalışıyor ve kiradayiz gerisini siz düşünün Allah için 2 yaştan buyuk kiz bebeği olanlarin küçük elinde var ise uygun fiyata almak isterim gerçekten kendi kişisel ihtiyaçlarımızı erteleyebiliyoruz iyi kötü ama bebekler için olmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor lütfen postu üstte tutar misiniz elinde olan varsa do[@p eklesin anlaşabilirsek almak isterim sıfır almak çok mu zor diyenler olacaktir ama esim tek calisiyor asgari ücretin cok az ustunde ve kiradayiz hala dugun borcumuzu oduyoruz onun icin lutfen elestirmeyin (YARDIM DEGIL MAKUL BIR FIYAT KARSILIGINDA TEMIZ KISLIK KIYAFET ARIYORUM)

1 cevap

0 oy
(2,994 puan) tarafından
Minicity e.bakin orada.her butcye gore var ben.oradan aliyorm
tarafından
2 yaşa 10 yas alırsanız anca olur Google de şikayet e bakın hep yirtik ürün muhatap da yok direk engel basılıyor
(2,994 puan) tarafından
Yirtik utunle hic karsilasmadim 2 yasa 10 yas az soylemissiniz ben 2 yasa 20 yas aliy0rm
Evet kaliplri dar oglum 3 yasinda 4nyada 5 aliyorm oluyo kolayda iade aliyolar
tarafından
Ben soylemem  asla öyle yerden birsey  şikayet vara gir bak neler neler
(2,994 puan) tarafından
Burada cogu alisv3ris yapuyo kendmde dahil bi tane sorunlu defolu urunle karsilasmadim karsolassam niye tavsiye edeyim kalibi dar 1 yada 2 bwdwn buyuk alinunca sorun olmuyo
(198 puan) tarafından
Amma abartmissiniz 2yas kızıma 4yas alıyorum gayette oluyor ve baya kaliteli hiç defo gelmedi şimdiye kadar
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 374 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Fatmasur (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 272 göst.
4 Nisan 2024 Aile kategorisinde Eymen Alim25 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy