0 oy
600 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Kızlar aranızda kendi halinde olup ev işi eşiyle mutlu bir yuvası ve kendi halinde olmayı seven var mı benim hiç çevrem yok gurbeettte yaşıyorum eşimin akrabalari da çok dedikoducu ve paralı insanalr küçük goruyolar herkesi görüşmek istemiyorum ben evde yemek yapmayı temizlik yapmayı elime telefonu alıp birşeylerle ilgilenmeyi çok seviyorum bir tane de bebeğim var ama insan özeniyor böyle sosyal olanlara arada acaba bende mi eksiklik var diye sizde durumlar nasıl 

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Asosyal degilim, calisiyorum, cevremde cok insan cok arkadasim vardir ama cok aziyla gercek samimiyetim vardir.

Eskiden inanilmaz kalabalik bir hayatim vardi, yas ilerledikce eşim ve 1-2 arkadasim bana yeter oldu. İnsanlardan, kalabaliktan cok sıkıldım, daha kucuk bir hayat yasamaya basladim, bu sekilde gayet huzurluyum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla cocuklarimla kendi halimde olmaktan memnunum asosyal degilim hergun parka cikariz cocuklarla 2 saat kadar dolaşiriz marketlrde magazalarda zaten otuedugum yere hersey yakin marketler magazalar ayagimin altinda mutluyum huzurluyum asıl biriyle buluşinca iyi hissetmiuorum kendimi
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Sen eşittir ben demektir, valla esımde bende böyle çok mutluyuz, yakın akraba gorumcem var 1 tane burda bazen ona gideriz o gelir başkada kimse yok. Ne benm nede esımın arkadaşı yok. Bız sakinliği sade yaşantıyi seviyoruz. Kimseyle uğraşacak halimiz yok diyomsm:)) 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Bende severim böyle eşimle cocuklarimla gezmeyi severim sende eşinle yap çocuğunu al çık gez illa biri olcak diye bisey yok
0 oy
(1,512 puan) tarafından
2 çocuğum var gurbetteyim onlarla ve kocayla uğraşmaktan kimseye vakit kalmıyor ki büyük oğlan yarım gün kreşe gidiyor o gelene kadar yemekti bulaşıktı ev temizliğiydi o gelince de 2 çocukla birlikte uğraş yemek yedir uyut kaldır parka götür gel sofra kur yemek ye bulaşıkları topla çay şu bu derken gün bitiyor ve ben o kadar yoruluyorum ki bazen annemi bile aramayı unutuyorum anne araba oynayalım anne kaydırak kayalım derlen gün bitmiş ve en güzeli biriyle görüşsen dedikodu şu bu en iyisi böylesi kafan rahat
0 oy
(14,698 puan) tarafından
Evde olmayı seviyorum ama eşimle çocuklarla dışarıda vakit geçirmeyi de seviyorum 
0 oy
(663 puan) tarafından
Asosyal olmaya bayilirim hatta en zevk aldığım şey kimse bana dokunmasa da evimde otursam dursam zaten hemen aksam oluyor yatsam tv izlesem kizimla oynasam kimse bana gel git demese çok mutlu olurum
0 oy
tarafından
Bekarken o kadar çok gezerdim cevrem öyle bir vardiki eşim hep derdi sen hiç eve alismamissin evlenince zorlanmicakmisin yalan yok ilk sene zorlandım yani çıkmama eşimle çok gezmemize rağmen ama eşim cezaevine girdikten sonra evden sanki zorla çıkarıyorlar beni istemiyorum çıkmak isim bitsin oturup kahvemi içeyim iyi e alıştım eve 
0 oy
(73 puan) tarafından
Aynı yaa iki yengem var yakınımda bı onlara gider gelirim 
0 oy
tarafından
Coookkkk memnunum halimden gereksiz kalabalık sevmem
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Ben de eşimin memleketindeyim. Çalışıyorum zaten. Öyle ne isyerinden birileiyle ne eşimin akrabalariyla öyle çok görüşmem. Kendi halimde ise gidip gelirim. İki bebeğim var zaten onlarla ancak ilgileniyorum. Haftasonlari eşimle gideriz bir yerlere. O kadar. Fazlasına gerek duymuyorum hiç 
0 oy
(13,742 puan) tarafından

Ay hiç sevmem inan zaruri olarak alışverişe çıkıyoruz eşimle ondan bile sıkılıyorum beni ellemen evimden çıkmam  :D

0 oy
(1,271 puan) tarafından
Asosyalim ve cok mutluyum valla bi oglum varonu bazen parka cikariyorum onun disinda esimle gezmeye cikariz kimseye gidip gelmeyiz gurbetteyiz zaten cokguzel cok rahatim 
0 oy
(735 puan) tarafından
Bende evde olmaktan cok mutlu olan biriyim 40 yilda bir cikarin disari kuafore bile gitmeye usenirim kendim hallederim okadar 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,060 göst.
3 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (881 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 234 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde YesilAvokado (2,890 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 263 göst.