+1 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (2,568 puan) tarafından
Merhabalar herkese!

Çalışıyorum, iş arkadaşlarımla iyi anlaşan ama cok içli dışlı olmayi sevmeyen birisiyim.

Yani samimi  bulmadigim kimseyle cok gereksiz muhabette girmek istemiyorum. Bana gore yanlis değil olmasi gereken aslında. 

Velilerle hele hiç muhabetti ilerletmek istemiyorum, işin sonu hemen ev bulusmalarina, organizasyonlara dönüşüyor. Ki, bir haftasonum var, onuda ailemle gecirmeyi tercih ediyorum.

Apartmanda zaten komsuluk yok, merhaba merhaba.

Yani bilmiyorum, calismasam bile cok sunla bunla bulusayim, su komsuyla goruseyim diyen biri değilim galiba.

En yakin arkadaşlarım evlenmeden once basla sehirde olanlar. Insanlara kolay güvenemiyorum, bir hareketiyle kolay soguyorum. Kafaya takan biriyim, belki de olaylardan kaçıyorum bilmiyorum.

Asosyal miyim sizce? 

11 Cevaplar

+1 oy
(5,033 puan) tarafından
Bence doğrusunu yapıyorsun. Ben de cok kişiyle görusmem. Başka yerde zoraki görüştüklerım de mutlaka canımı sıkacak bi laf söylüyo gıcık oluyorum iyi ki diyorum herkesren uzagm. Bazen sıkılıyorum gibi gelıto ama böyle olaylarda çocuklarım ve eşimin bana yettiğini anlıyorum. 
(2,568 puan) tarafından
İşte aynen, bir laf soyleniliyor ya cevap verecegim uzulecekler ya da ben dusunup uzulecegim
(5,033 puan) tarafından
Ben cevap versem de içim soğumuyor biliyo musun.Yani özellikle akıl vermeler beni çileden cıkarıyor. 4 senedırn2 cocuga ben tek basıma bakmsıım kırk yıkda bır görüştüğüm insan bana akıl veriyor. Orda cevabını verıyorum ama gene de ne hakka karısıyor dıye sinir oluyorum.
(2,568 puan) tarafından
Bende herseye cevap veren birisiyim ama son zaanda yoruldugumu hissediyorum,  cvp verecek enerjim yok ne diosaniz he deyip geciyorum :)
-Reklam-
+1 oy
(1,925 puan) tarafından
Bak bende ayni senin gibiyim. Yurt dışındayım tanidık çok kişi var burda . Esim eslerini taniyor . Karılariyla da gorustugumuz oldu dogum gunlerinde falan . Ama ben asla ne numarami veririm ne konusurum gel dit yaparim. Halbuki buna cok ihtiyacim var çünkü yapayalnızım. Sadeec 1 tanesi var onlara gidip geliyorum . 

Ama asosyal oldugum soylenemez . Sadece etrafimda sevmedigim tip insanlarla gereksiz samimiyet kurmaktan kaciyorum .  
(2,568 puan) tarafından
Evet aynen bende öyleyim, zorunlubaile gorusmeleri dışında cok yabanci almiyorum hayatima gibi, sevdigim insanlarda calisiyor nadirwn bulusuyoruz
+1 oy
(17,865 puan) tarafından
Eğer asosyallik buysa bende asosyalim ve asosyal olmaktan memnunum 
(2,568 puan) tarafından
Bende memnunum aslında, sadece bazen cok mu mesafeliyim diyorum
+1 oy
(1,783 puan) tarafından
Asosyal kavramını hemen kendimize yada karşıya yapıştırılacak kadar hafif bir kavram olmadığını söyleyebilirim.Bir insan insanlarla mesafeli bir ilişki sürüyorsa asosyal değildir ✓ Asosyallik hiçbir tepki vermeyen kendini tamamen topluma ve bireye kapatmış insanlardır..Mesafeli ilişkim var herkese güvenmiyorum bu asosyal olduğunuzu gösteren belirtiler değildir ✓
(2,568 puan) tarafından
Teşekkür ederim, içim rahatladı. Memnunum aslijda bu durumdan ama cok mu mesafeliyim dize dusunuyordum
(1,783 puan) tarafından
Çok yüz göz olmayada gerek yok toplumumuzda bazı kesimler yüz göz olmayınca asosyal sıkı fıkı oluncada yüzsüzlükle itham eder... takılmayın siz mutlusaniz kendinizle asosyal değilsiniz*✓
(2,568 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
(1,783 puan) tarafından
Rica ederiz ✓
+1 oy
(2,195 puan) tarafından

Asosyal başka bir şey canım. Sosyalleşmeye, topluma kapalı olmak demek. Hani şu ergenlikte odadan çıkmak istemediğimiz bir dönem var ya o tarz bir şey :) Sen sosyalsin, sadece nitelikli bir çevre istiyorsun. Bu da en büyük hakkın. Özellikle de çalışan kadınlar için zaman çok kıymetli. Ben de artan vaktimi en kıymetlilerimle geçirmek isterim.

(2,568 puan) tarafından
Yprumlar oyle rahatlatti ki beni sagolun :)
+1 oy
(161 puan) tarafından
En güzelini yapıyorsun bosver 
(2,568 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(857 puan) tarafından
yooo samimiyetsiz insanları yakınında istemiyorsun sadece o kadar
(2,568 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(21,989 puan) tarafından
Haklısın aslında

Ama hep iş ve aile olmaz bana göre 

Velilerinle muhabbetin olsun davetlere git 

Dışarı çık arkadaşlarınla 

İyi gelecek ruhuna ♥️
(2,568 puan) tarafından
Aile akraba görüşürüz,  ama cocugumun arkadaslarinin anneleriyle toplantilarda gorusuruz mesela, herkesin hayat mesgalesi ayri, ortak nokta vakit bulmak zorluyor ve surekli bir bulusma talebine donusuyor
(21,989 puan) tarafından
Hee ben seni öğretmen sandım veli deyince ')))
O yüzden git dedim
Yok kiz bende gitmem kızımın arkadaşın evine:))
(2,568 puan) tarafından
Evet evet sezdim oyle anladigini :)
(21,989 puan) tarafından
K.bama canım ♥️
(2,568 puan) tarafından
Yok cnm estağfurullah ne kusuru ❤️
0 oy
(790 puan) tarafından
Ay canim valla ben de oyleyim kimseyle konusmuyorum samimi olmak istemiyorum cunku yakin hissetmiyorum. Milletin dedikodusunu dinlemek de milletin agzina laf vermek de istemiyorum. Evde oturuyorum oyle. Ama isterdim bi arkadasim olsun guvenebilecegim konusup dertlesebilecegim paylasabilecegim biri olsun istiyorum. Yani sosyal hayat bana bos geliyoe sadece samimi bi dostum olsun yeter diyorum. Hani bi sosyal etkinlige katilsam pisman oluyorum. Kimseyi sevemiyorum oyle
(2,568 puan) tarafından
Al benden de o kadar, o yakin arkadsslarla anca teldfonda konusuyorum. Oda 2 tanecik yeterli :)
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Hic arkadsi olmayan ben.yani canm kizim okula basladgnda velilerle gidip gelme yapsrdik ama baktim ortada dedikodu dönuor yalanlar dönuor ve daha fenalari oyizden cektim elimj ayagimi herseyden.tek basima kalmak daha iyi bana gore senin dedgin gibi kimseye guvenemiyorm bode sey var bende insanlarin samimiyetine guvenemiyorm yapmacik hareketlere buda beni iyiyor haliyle.zaten 3cocuk var gezersek esimle cocuklrla geziyorm ve bence bu gayet yeterli.fazla kalabalik bana gore sıkmto demek
(2,568 puan) tarafından
Kesinlikle ayni dusuncedeyim. Oh ya millet benim gibiymis cok sevindim haha
0 oy
(129,116 puan) tarafından
asosyallik bu degil❤️
(2,568 puan) tarafından
Evet evet normalmisim sevindim :))

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 568 göst.
0 oy
5 cevap 265 göst.
0 oy
8 cevap 142 göst.
2 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sen ben (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 75 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (785 puan) tarafından soruldu

408,299 soru

12,265,069 cevap

37,440 kullanıcı

Kategoriler

...