0 oy
42 göst.
Diğer kategorisinde (869 puan) tarafından
Kızlar kardeşim yeni hamile olduğunu  öğrendi uzun yıllardır çocuğu olmuyordu çok sevindik derken kanaması oldu serum takıldı ilaç beşlandı beta artışı güzel ama kanaması durmadı gözleri sarardı etrafı doktora gidiyor şimdi ama başına gelen varmı birde dua edin kardeşime ne olur çok sevinmişti

2 Cevaplar

0 oy
(2,935 puan) tarafından
Şöyle söyleyim kuzum görecek günü varsa yasayack ömrü varsa bişey olmaz kardeşine hep böyle şöyle çok üstüne düşülen bebek gidiyor malesef ben tek tüple hiç ugrasmadim ilk ay kaldım da ne oldu benmde hep bir sorun hep bir olay daha beşinci aydayiz ama hergun bebeğe bişey olacak mı korkusuyla geçiyor ama tek tesellim yasyaack ömrü varsa her türlü dayanir benm vucudumun dayancak hali kalmadı bebek hareketi de hiç olmadı umudum çok az kaldı bnmde hep dua ediyorum hayırlısını versin Rabbim kardeşine de en güzel bebeği versin umarım kuzusu tutunur 
(869 puan) tarafından
İnşaallah canım çok teşekkür ederim hakkında hayırlısı gönlünce olsun canım
-Reklam-
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Allah haklarında hayırlısını versin. Sağlıkla hayırla bebeğine kavuşmasını nasip etsin... 
(869 puan) tarafından
İnşaallah canım çok saol bünyesi zayıf çok yoruldu

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 157 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Tugce12. (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
0 oy
7 cevap 295 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Momtobe (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ümranşen (1,880 puan) tarafından soruldu

410,133 soru

12,331,887 cevap

39,241 kullanıcı

Kategoriler

...