0 oy
774 göst.
Diğer kategorisinde (2,990 puan) tarafından

• Bazen bakıyorum postun altina diyorlar geçen şöyle yazmistin o olay ne oldu filan gerçekten takip ediyor musunuz .birde tanışıyor musunuz bazilari birbirine laf atıyor .merak ettim ya ben sadece konuyu okuyorum dikkatimi çekerse yorum yapıyorum ama bilmem yani öncesini sonrasını 

19 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Takip etmezler mi ooooo onların işi gücü yok milleti takip ediyorlar o da yetmezmiş gibi burnunu da sokmayı çok sever bazı kesim ☺
tarafından
Canım havvam çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️ benim hayatım millete çok dert olmuş ne diyeyim Allah herkesin gönlüne göre versin ben kimseyi takmıyorum hiçte önemli değiller benim için önemli olsalardı hayatımın bir köşesinde yer alırlardı ama kendileri bikmadan 7/24 burda laf sokup beni takip ediyorlar Allah sorsun hesabını
(8,254 puan) tarafından
Kim olduklarını bilmiyorum ama sana taktıklarına göre harbiden tuhaflar gül geç sanki kendileri dört dörtlük.
tarafından
Kendilerinin ne bokkk olduğunu biliyoruz ama neyse diyorum ben onlar gibi olmayacam gülüyorum vallahi çok komik oluyorlar bacım kendileri hem çalıp hem oynuyorlar bize de eğlence çıkıyor ☺
(8,254 puan) tarafından
Eğlenceye de ihtiyacımız var ama dimi :)))))
tarafından
Hemde çok balım ☺☺☺
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Tuhaf bir post ise merak edip önceki postlarına bakarım 

Özellikle takip etmem 
+1 oy
tarafından
Hiç sorma kendilerini birsey sanıyorlar biri onların hayatına karışsa demedikleri şey kalmaz ama kendileri bi başkasının hayatına burnunu sokacak kadar ***** olurlar ve ha bire takip ederler açık alan bulmak için 
tarafından
++++++++++
0 oy
(989 puan) tarafından

Ben sadece nazlının postları bılıyorım:D o da sacma oldugu ıcın aklımda kalıyo aydemir Nazlı ve skeclerı gıbı:D

(2,990 puan) tarafından
Ben bilmiyorum bunu
(989 puan) tarafından
Valla bak bı sorularına cok acayıp bıtek onu tanıyorum ben isminden burada
(2,990 puan) tarafından
Baktım nazlinin postlara bakmaz olaydım ben cevap yazmıyorum ona ya psikoloji gitmiş onda
(2,530 puan) tarafından
Valla bnde tek onu biliyorum takip ediyorum :)))
0 oy
(4,602 puan) tarafından
Bazıları kendisini unutturmuyo fenomenlik uğruna :)
(2,990 puan) tarafından
Ne bileyim yani burda fenomen olunca ne kazanıyor
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Ayni bende senin gibiyim. Soruyla ilgili bilgim varsa girer yorumumu yaparim. Gerisine cok da dikkat etmem
(2,990 puan) tarafından
Demin bir post vardı altında kriz çıkmış yok önce şu postuna cevap ver sonra başka post aç diye şaşırdım anlamadim
0 oy
(3,353 puan) tarafından
Hiç isme bakmıyorum ben konuya bakiyorm ,, bazıları cidden isimleri flan akılda tutuyor unutmuyor
(2,990 puan) tarafından
Ya ben bazıların yorumlarını beğenince ismine bakarım ama tüm postlarini da takip etmem
0 oy
(11,016 puan) tarafından
Bazen ilgimi çekerse takip ediyorum postları ama az oluyo o. Yorumları dikkatimi çeken olursa, sık sık olursa yani onla konuşmak istiyorum açıkçası. Bazen mesaj kısmından bazen yorumlardan sohbet ettiklerim var artık güzel oluyo. 
(1,344 puan) tarafından
Mesela beeen htcmm  daha önce de sohbet etmiştik başka bir posta:)) isminden  tanıdım mi yazarım
(11,016 puan) tarafından
İsimden çok fotodan tanıyorum ben de. Demek ki senin isim hafızası kuvvetli :) foto koy kız karıştırmayım madem sohbet ettik ben de unutmayayım. Benim isim hafızam berbat canım yaa :(  yine konuşalım severim ben sohbeti :)
0 oy
(4,766 puan) tarafından
Bende şaşırıyorum cidden ne kadar çok takıp edip akıllarında tutuyorlar ben hic bilmiyorum
0 oy
(2,427 puan) tarafından
Ben burda bir kaç kişi ile kavga ettim onları bile aklımda tutamadım laf sokayım:)) aslında hafızam çok iyidir, ama burayı çok takmıyorum günde 1-2 kere bakıp çıkıyorum:)) aklında tutanlara da şok oluyorum:))
0 oy
(29,867 puan) tarafından

Tanıdığım ve sevdiğim insanlar var ama takip etmem takılmam etkilenmem hayatımın dışında dir burası ama çoğunun hayatı burası derdi tasasi burası işi burası öyleside var yani gerçek hayat buradaymis gibi yaşayan arkadaşlarımız da var.:D

0 oy
tarafından

Ben bir gördüğüm kişi aklımda otomatik kalıyor normal hayatada öyle ama burayla pek işim yok aman bana ne der geçerim he ama kendi yediği şeylerden haberi olamayıp milletle alay ederse lafımı sokar geçerim daha doğrusu geçerdim :D

0 oy
tarafından
Ben de eskiden öyleydim bakar geçerdim adlar bile aklımda kalmazdı ama sayfada vakit geçire geçire kimin ne olduğunu biliyorsun nasıl düşünceye sahip olduğunu kimin postlarına cevap vermen gerektıgını filan anlayabiliyorum artık 
0 oy
(1,050 puan) tarafından
Ben bazen geçmiş sorularına bakıyorum ne yalan soyluyum ya 
0 oy
(22,333 puan) tarafından
10 15 kişiyi biliyorum bir kısmı çok popüler bir kısmı çok isabetli yorumlar yapıyor bir kısmı çok dengesiz ý
0 oy
(9,680 puan) tarafından

Walla hiç işimi aklımda tutamam 2 3 kişi anca aklimdadir:D dolasiyla takip edenlerden olamiom pek 

0 oy
tarafından
Konuları takip etmem bir kaç kişiyi tanıyorum instada filanda takipleşiyoruz. 
0 oy
(6,301 puan) tarafından

Hqhahaahaajja bazıları şey misali vardır ya bir hikaye tavsanin şeyi tasa değmiş dağı şey ettim sanırmış o misal resmen:D kendilerini öyle önemli görüyorlar ay öyle komikler ki hajajajahaj 

tarafından
Ahahah ++++ sonsuz
(6,301 puan) tarafından
Canimm❤️
0 oy
tarafından
Tanidigim kisiler var, sahsen cok yakindan tanidigim gorustugum arkadasligimin oldugu kisiler de var. Onun disindaki insanlari takmam. Takacagim statude degiller. birini takmam icin once benle ayni seviyede olmasi gerek. İsim gucum yok milletin pesine mi dusucem.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 230 göst.
23 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sulemhmt (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
0 oy
3 cevap 251 göst.
3 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu