Canlarım karpuz olduk artık sizde durumlar nasıl ? zor bi süreç atlattık <alerjim oldu haftalarca diyetde kalmak mecburiyyetinde kaldım ,alerjimden dolayı serumlar iyneler yapıldı ,daha sonradan enfeksiyon kaptığımı ve 28 haftalıkken bebeğimin durumu iyi bile olsa mecburen alacaklarını söylediler yine serumlara iynelere kapandım , sonra yine alerjim baş kaldırdı vücudum yüzüm kızarık şekilde lekelendi doktorlarda kaldım 2 ayda ondan dolayı krem sprey kullandım haplar içdim daha sonra 33cü haftamda artık bebeğimin başının solda olduğunu ayaklarınınsa sağda olduğunu 36ya kadar düzelmezse normal doğum yapamayacağımı söylediler ,37+6 haftamda doktor acilen yanına çağırdı suyum fazlaymış ve bebeği sezeryanla almamız gerektiğini söyledi ,tüm analizleri verdim kanımı aldılar kolumda iyne bırakdılar ve ultrasyonda bebeğin başının ne tarafda olduğuna bakdıkları an bir anda bebeğimin başının aşağıda olduğunu söylediler ve ben o an redd etdim sezeryanı şimdi 39cu haftamdayım ara sıra sancılarım oluyo doğuma yaklaşıyoruz > Şükürler olsun bu günümüze Uygulamayla karpuz olduk bu gün ..Sizlerde nedir durumlar canlarım ? ❤️
Maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canm ben şom günler çok sabırsızdim bir an önce doğsun diyordum ama şimdi düşünüyorum insan özlüyor tadını cikar:)
1,491,823 soru
24,377,225 cevap
348,412 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın