0 oy
162 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar turşu yapıcam 5 Lik bidonlarla  içine havuç lahana kornişon salatalık kırmızı biber koyucam lütfen bana hep yapıp kesin tutan 5 Lik bidon tariflerinizi verirmisiniz ne kadar sarımsak sirke kaya tuzu koyucam 

4 Cevaplar

0 oy
(2,192 puan) tarafından
5 kiloluk hiç yapmadım ama sabit ölçüm 1lt kavanoza 1cay kaşığı limon tuzu 1yemek kaşığı tuz yarım çay bardağı üzüm sirkesi 3 dış sarımsak nohut 1 çay kaşığı şeker üzerine kaynak su tam olur 
(309 puan) tarafından
Sıcak Su mu acaba
(2,192 puan) tarafından
Kaynar şekilde dökülüyor
(309 puan) tarafından
Bazilarida normal oda ısısında konuluyor dendi acaba ne farkı var
-Reklam-
0 oy
(551 puan) tarafından
5 kglik bidonda tarifim 5 yemek kaşığı tuz 3 yemek kaşığı limon tuzu 1 yemek kaşığı şeker 1 su bardağı sirke bunların hepsini karıştırıp dök geri kalanida ben hazır su kullanıyorum hazır suyu doldur içine. Ağzını iyice kapat ters donder beklesin biraz akitmadogindan emin ol kaldı 20 gün sonra hazır hep böyle yaparım 
(309 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim güzel olursa bol dua edicem
(551 puan) tarafından
Yaptın mı canım
(309 puan) tarafından
Hafta sonu insallah
(551 puan) tarafından
Yaparken de bol bol dua oku canım ve turşu nazarı çok çabuk çekiyor yaptıktan sonra kimse görmesin ne im ilk sene 20 kg turşu 10 kavanoz menemenim hepsi telef oldu. Kendi yaptigim tursularim bozuldu yiyemedik  kaynanamın yaptığı tursuda aynı şekil olmuştu aynı zamanda gorumceme yaptgi tursu kıtır kıtır benimki hep ezildi.
(309 puan) tarafından
Anladım canım okurum teşekkür ederim:)
0 oy
(15,931 puan) tarafından
5 kg ya 1 SB sirke 1 cb tuz kalın ama  1 YK limon tuzu 1 YK şeker  altına bı avuç nohut bı hafta on gün sonra bakarım tekrar eksik olursa tuz ilavesi yaparimm miss gibi oluyor ☺️☺️
(15,931 puan) tarafından
Sarımsakli çok seviyoruz biz ben dogramiyorum ipe dizip küçük tesbih gibi içine atıyorum 5_6 tane
0 oy
(551 puan) tarafından
Yaptın mı tursunu canım :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M. Nur (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
+1 oy
4 cevap 109 göst.
6 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde elfkrt (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
6 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Buket166 (24 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...