0 oy
127 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,863 puan) tarafından
16 haftalık hamileyim dişim çok ağrıyor dişçiye gitsem çekerler mi yada dolgu yaparlar mı ya artık dayanamıyorum ağrısına yada ne iyi gelir 

6 Cevaplar

0 oy
(11,027 puan) tarafından
Önce kadın doğumdan izin belgesi alacaksın öyle diş doktoru tedavi eder. Çekim yaptırdım ben daha önce. Çok geçmiş olsun
(1,863 puan) tarafından
Çok sağol canım olmadı doktorumun numarası var ordan sorarım ona göre giderim
(11,027 puan) tarafından
Sorsan da aynı canım :) izin kağıdı olmadan göze almaz dişçi tedavi etmeyi. Bikaç kez yaşadım aynı durumu.
(1,863 puan) tarafından
Yaaa sanki ne yapacaklar bu discilerde alti üstü çekecek kurtacak sanki doğum yaptıracaklar özel demi aynı
(11,027 puan) tarafından
Özel kliniğe gittim aynı. Öyle deme herkesin hamileliği farklı geçiyo kullanacağı iğne falan nasıl etki eder bilinmez.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktorun onayı ile yaparlar canım dış çok zor neler çektim bende. Geçici olarak karanfil koyabilirsin pamuğa sirke koyup koyabilirsin yada sarımsak ezip koyabilirsin
(1,863 puan) tarafından
Geçmiyor canım yaa ne yaptıysam anlık olarak iyi geliyo sonra tekrar devam ediyo mahvetti beni yaa
0 oy
(604 puan) tarafından
Çörek otu yağı ile sirkeyi kaynatıp soğuyunca ağızda  baya uzun süre bekletip tükürüyordum baya fayda ediyordu 
(1,863 puan) tarafından
Denerim inşallah fayda eder ya
(604 puan) tarafından
Geçer inşallah sık sık yap bide şekerli tatlı türü şeyler tüketme oda diş ağrısını azıtıyor
0 oy
(1,131 puan) tarafından

Eczaneye gitme şansın varsa kesinlikle bu spreyi al ben her agridiginda kullanıyorum geçiyor birkaç güne agirdikca sıkıyorum 

image

(1,863 puan) tarafından
Hamilelikte kullanıyor mu canım eşim alır iyi gelecekse
(1,131 puan) tarafından
Kullanabilirsin canım sıkıntı yok yutmuyorsun zaten çok iyi geliyor
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Ağrı varsa apse vardır apseli dişe bişey yapmaz. Kadın doğumcundan antibiyotik kullanabileceğine dair bir belge ya da yazı iste sonra dişçiye git ilacını yazsın. Hatta kadın doğumcuna hangi antibiyotiği kuşlanabileceğini sor onu yazdır.
(1,863 puan) tarafından
Tamam canım öyle yaparım olmadı kaç gündür mahvoldum yaa geçiyo tekrar geliyo
(5,292 puan) tarafından
Antibiyotik olmadan geçmez o bende çektim hamileyken. Karanfil, sarımsak, gargara falan hepsi hikaye valla
0 oy
(1,288 puan) tarafından
En iyisi karanfil 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 36 göst.
9 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 148 göst.
15 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eslemmm (2,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 149 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu

410,742 soru

12,359,027 cevap

41,327 kullanıcı

Kategoriler

...