0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından
Kızlar kaynanam sağına soluna bir şey koy dik yatsın kafası düzgün olsun diyor ,2aylik bebeğim.sol tarafı biraz ***** arkası sivri gibi duruyo sanki .sırt üstü mü yatirmam gerekiyor yoksa kafası sağa yan mi yatmalı 

7 Cevaplar

0 oy
(12,217 puan) tarafından
Her iki tarafa da yatmalı bebek, sürekli aynı yöne yatmamalı. Düz kafa yastıkları var ama onları da önermiyorlar. Kaynananızın yaptığı gibi yapmaya da gerek yok
(510 puan) tarafından
Sağlı sollu yatirsam arkası sivrilesirmi
(12,217 puan) tarafından
Sağlı sollu yatması lazım zaten bebeğin ama hep aynı yönde değil
(510 puan) tarafından
Kız hep dik yatır diyolar kaynanamlar ondan dedim
(12,217 puan) tarafından
Bir süre sonra zaten kendi kafasını hareket ettiriyor zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki sürekli düz yatıyordu bir ara biraz düzleşie gibi oldu onu da şu yuvarlak içi boş yastıklarla hallettik yan sağ sol orantılı yatirmalisin 
(510 puan) tarafından
Takıntı haline geldi sürekli bişi söylüyolar
tarafından
Rahat ol biraz buyudugu zaman o döner durur zaten
0 oy
(11,032 puan) tarafından
En baştan her uyumasında farklı bi yöne yatırdım çocuklarımı. Bi sağ bi sol, ben yanındayken de sırt üstü. Ama bebek küçük sırt üstü yatırmak tehlikeli olabiliyo, dikkat etmek gerek. O sivrilik de düzelir zamanla, çocuk bi yerden sonra kendi döndürüyo zaten kafasını
(510 puan) tarafından
Döndürmesi var evet sırt üstü yatirmaya gerek varmi
(11,032 puan) tarafından
Zaman zaman kısa süreli sen yanındayken. Emzirmenin hemen sonrası yatırma ama
(510 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Sırt üstü yatiriyirdum ama başını sabitlemiyordum başı yan duruyordu bir sağ bir sola çeviriyordum arada yanımda olduğu zamanlarda yan yatiriyordum yan yatirinca yüzüstü dönebiliyor 
0 oy
(11,778 puan) tarafından
Canım ben iki çocuğumda da yaptığım şeyi söyleyim .ilk beş ay bir gece sağına yatırdım bir gece soluna 

L.gunduzde başındayım kussada Allah korusun görürüm hemen diye sırt üstü yaptirdim.sukurler olsun ikisininde başı güzel oldu.bir sağ yatır bir sol gündüzde yanındayken sırt yatır.illa yuvarlasir kafasi
(510 puan) tarafından
Çok çok sağol canim
(11,778 puan) tarafından
Sakın korkma daha çok ufak şekil alır canim
(510 puan) tarafından
Ya canım kaynanam eltim gil nezaman görse yazık günah diyo erkek çocuğudur diyo.halbuki büyütülecek bir şey yok ama yok kavun kafası olmuş bilmem ne ,takmaya basladim.oysaki kızımın kafası çok güzel oldu ,
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Sağa ve sola çok yatmadan dolayı arkası uzar canım kitle var gibiydi benimkinin kafası ama sırt üstü yatırdım uzunca bir süre şuan kafası çok güzel hatta bunun için beyin cerrahına bile götürdüm tomografi çekildi yatıştan kaynaklı dedi sırt üstü yatırdım düzeldi çok şükür bebek her tarafa eşit yatmalı sırt üstü sol sağ olmak üzere ama dikkat et kusmadın sırt üstü yatarken 
(510 puan) tarafından
Çok sağol canim ya Bilgilerin icin
(2,203 puan) tarafından
Ne demek canım bende çok sağa sola yatırdım bebeğim de kafa üstü yatmak ıstemıyrdu arkaya uzadı kafası gerçekten altta bir kafa var gibiydi doktora götürdüm özel olarak çanakkaleden izmir ege üniversitesine beyin cerrahının dediği gibi istemese de kafa üstü yattı şuan top gibi çok güzel kafası var gören herkes çok güzel diyor da neler çektim güzel oluncaya kadar bilmiyorlar hahahahha eğer düz kafa ise de kafasının üstüne yatmaması gerek ve benimkinin şekil bozukluğunun yanı sıra 15 günlükken kuzeni kafasına telefonun sivri yeri ile vurmuştu içine göçmüştü şakak kısmı o bile düzeldi aslında kaynanan kötü bişey dememiş canım

Hiç tahmin etmezdim bir kaynana için doğru diyeceğimi
0 oy
(608 puan) tarafından
Her iki tarafa da yatmalı. Asla sırt üstü yatirilmamali bir bebek kusabilir ve boğazına kaçabilir öyle bir risk almayin sakın başı yamu.k olmasın diye.

Her iki tarafada yatsa sorun olmaz. Kızım hep öyle yattı küçücük kafası var prensesimin:)) 
(510 puan) tarafından
Hadi inşallah,kaynanam öyle yatır düzelir diyoda

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 431 göst.
5 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Linkin (19,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 586 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 2bebisannesi (147 puan) tarafından soruldu