0 oy
379 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar ben gormemisim cocuklari oglanlara danino yediriyordum cocuklara baktim daninodan kalan bitmiş kutulari yaliyolardi inanin baska yoktu elimde anneside ordan bakiyor ses etmiyodu dedim abla verirdim ama benim cocuklarin artigini vermek istemedim dedim kadin bi hişimla aldi gitti cocuklarj benmi sucluyum simdi cunku benm cocuklarda istyor parka gidince biseyler yemek icmek buyuk bi park ve herkes piknik tarrzi seyler yapiyor cocuklarda gorup istyor birine imrenmesinler diye bende yanimda biseyler tasirim hep

4 Cevaplar

0 oy
(7,806 puan) tarafından
Ben yanlış buluyorum böyle şeylerin parklarda yenmesine çocuk nefsi bu sen  nasıl kendi evlatlarını düşünüyorsan başkasını da düşünmelisin. Tekli şeyler yerine balık kraker , susamlı kraker , tuzlu kraker tarzı şeyler yedirebilirsin çocuklarına. Kimseninde gözü kalmaz ikram ettikten sonra .
tarafından
Valla gitsin anneside alsın. Artık eskisi gibi değil. Biz küçükken annem elimizde dışarıya salatalikla bile cikarmazdi. Ama şimdi öyle değil. Heryer market dolu. Herkesin de bence bütçesi var
Benim kızda 2.5 yaşında kimin elinde dondurma görse anne bak dondurma yiyolar diyor. Halbuki hergün fix dondurma aldık yazın.
 Bende götürürüm parka kızıma bisiler yedirmek için. Çok seviyo parkta bisiler yemeyi
(7,806 puan) tarafından
Ya hu alır almaz bu mu mesele? İyice cılkı çıktı bu işin müslüman ahlakı bu değildir birilerinden birileri dikkat etmeli ki biraz da olsa önünü almalı . Göz hakkı diye bir şey var oldu ki annesi almadı yanına para almayı unuttu nolcak olan yiyen çocuğa olacak yediği nimette göz kalmış olup ona manevi geri dönüşü olacak.
tarafından
Cocugum kraker sevmiyor danino istyor ozellikle sevmedigi seyide alamam ikram ettigim zamanlarda oldu ama anneleri ters ters baktilar ikram edince kimseye iyilik yaranmiyor ekmek arasi yiyerek dolaşan cocuklarda var mesela
(608 puan) tarafından
Ne kadar saçma bir düşünce ya bana ne annesi de alsın ne demek ya.
Evet benim de bütçem var çok şükür en iyisini de alırım çocuğuma ama bazen parka gidince para götürmeyi unutur insan yada evden bisey götürmeyi unutur ne bileyim ister istemez çocuklar istiyor özeniyor.
Çocuğum asla başkasından gidip istemez gelir benden ister bende ona gereken açıklamayı yaparım daha da istemez ama bu çocuktan çocuğa değişiyor.
Çok huysuz inat çocuklar var ve ne dersen de ikna edemiyorsun. Bana ne annesi de alsın demek bana göre çok bencilce
tarafından
Para götürmeyi unutursamda çocugum onu yiyemedi diye pskilojisi bozulmaz herhalde. Valla size bencil geliyosa siz parka yada dışarı çıkarken cocugunuza bisiler yedirmeyin
Ki inanmıyorum da bişi yedirmiyceginize.
Ben kendim bile dışarı çıkarken çikolata içecek vs yemeyi severim parkta. Herkesin kendi tercih meselesi.
Çocuğumda kimsenin daninosunu yalamaz. Baksın herkes cocuguna
-Reklam-
0 oy
(1,280 puan) tarafından
Bana göre yanlış birsey değil bilerek yapmıyoruz ama öyle oluyor çocuklar sonuçta. Anlamıyorlar canları çekiyor  bnm oğlum 7 yasjndq parka gidince gördüğü herseyi ister bazen yanımda para olmuyor üzülüyor.  Sende suç yok . Ama biraz daha dikkatli olmakta fayda var . Bende parka biseyler hazırlar götürürdüm ama yavrucaklar canları çekiyor du yanıma geliyorlar di uzatıyorum anneleri kızıyordu.  Sonra bıraktım yapmamaya karar verdim 
tarafından
Evet evet bende uzattimndaha once anneler hemen bagryor sakin alma diye
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Ben parka genelde yiyecek goturmuyorum , goturduysem de meyve vs kimsenin olmadığı ortamda veriyorum yesin diye. Hayır diğer anne garip çocuğu yalarken yapma etmez demez mi. 
tarafından
Bende oyle veriyorum kenara oturduk yediriyordum
(2,126 puan) tarafından
Onun çocuğuna versen de belki annesi niye veriyorsan da diyebilirdi
tarafından
Evet teklif.ettim daha dun yasadim bu olayi kadin bagryor sakin alma bacaklarini kirarim diyor cocuga bende kendimi suclu hissettm
0 oy
(1,356 puan) tarafından
O ne biçim anne ya çocukları alıp gideceğine yalamalarini mı izliyor tovbee benim kızda lays fırından reklamı görmüş paramda yoktu evdeki bozuk paralari tek tek topladım gittim aldım çocuk bu tvdekileri bile istiyo 
tarafından
Evet malesef benim oglumda danino diye tutturmustu kraker alirim yemez cips alirimnyemez
(1,356 puan) tarafından
Hiç kendini suçlama kadın suçlu

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 986 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 319 göst.
0 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
2 cevap 286 göst.