0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (2,946 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar benim bekarlıktan beri böyle bir huyum var kendime bir eşya alıyorum mesela ayakkabı olsun elbise olsun yani bir iki defa giydikten sonra soluyorum onu bir daha giymek istemiyorum birine veriyorum yakınlarıma veriyorum öyle gidiyor ve öyle yaptığım zaman kendim de böyle elbisesiz kalıyor kalıyorum yani bu huyum çok iyi bir şey değil gerçekten yani bilmiyorum benim bir tane arkadaşım var yani o çok elbise alır mesela kıyafet ben dedim mesela şey ben hani çok bir şeyden soruyorum hemen zevkim gidiyor bir iki defa gidiyor sonra bir daha girmek istemiyorum sanki bana modası geçmiş gibi de bir daha ben bunu giymeyecekmişim gibi düşünüyorum ne bileyim böyle bir değişik bir şeymiş işte ben de dedim hani böyle satarsam ikinci el falan senden sen yabancı değilsin alırım çünkü ben bir iki defa iki üç defa gidiyorum birine veriyorum ve şu an elbise alınmıyor gerçekten bir elbise bile yani 800 900 var yani artık bilmiyorum bu huyuna ne yapacağını ben de şaşırdım eni inanabiliyor musunuz hamileyim sadece bir tane elbise var

13 Cevaplar

0 oy
(252 puan) tarafından
soğar mısınız mı? demek istedin canım 
(2,946 puan) tarafından
Evet canım
(2,203 puan) tarafından
Soğur musunuz mu yani
(6,664 puan) tarafından
Soğur musunuz veya Soğuyor musunuz :D
(252 puan) tarafından
ben bile yanlış yazmışım kızlar :)))
-Reklam-
0 oy
(2,567 puan) tarafından
800 900 milyar derken 
(2,946 puan) tarafından
Bir milyar
(12,612 puan) tarafından
Biz 90 lr kuşağı olarak bu liralara alıştık sizler niye hala milyon, milyar diye konuşuyorsunuz:) bir milyar değil canım, bin tl
(2,567 puan) tarafından
Bin TL elbise alıp birde beğenmiyorsan ne diyim bilemedim sessizce ayrılıyorum bu posttan
(2,946 puan) tarafından
Bin tele almam canım zaten şimdiki fiyatları diyorum
(2,946 puan) tarafından
Evet ağız alışkanlığı:)
0 oy
(12,612 puan) tarafından
Benim liseden kalma bazı kıyafetlerim ve ayakkabılarım var. Tertemiz kullanırım. Sıkıldığım bir kıyafeti kaldırırım 2 sene sonra çıkartırım tekrar giyerim. 
(2,946 puan) tarafından
Evet mantıklı
0 oy
tarafından

Kadın giyim modelisti olarak moda diye bir şeyin olmadığını modanın kendine ne yakıştırdığınla ilgili olduğunu düşünüyorum. Sen yine giyiyormuşsun. Ben mağazada deniyorum beğeniyorum eve geliyorum sevmiyorum :) dolapta duruyor öyle bir sürü kıyafet. Pantolonlar,elbiseler,ayakkabılar,tişörtler hepsi sıfır daha :) Salı günü özel bir yere gidicez evlilik yıl dönümümüz diye kendime kıyafet arıyorum :)

(2,946 puan) tarafından
Sen ne yapıyorsun ya beğenmedim lerini arkadaşım var bitane oda çok alır ama temiz kullanır bende dedim zaten bı kaç kere giyorum diye varsa bana indirimde satmak istedigin alırım dedim şimdi gidip bir oaracaya busuru para verecem iki gün sogarim dedim
tarafından
Sma’lı çocuklar için standlar oluyor satış yapıyorlar elbiseleri açık olan kıyafetleri oraya veriyorum. Çok açık olmayanları kayınpederime veriyorum memleketinde durumu kötü olanlara gönderiyor. Geçen kışlıkları çıkardım eledim yine baya bir şey onları götürücem işte cumartesi günü.
0 oy
tarafından
Benim takintim daha farkli bir suru aliyorum ama kafayi bi tanesine takiyorum mesela bir iki yil boyunca iyice uer bezi kivamina gelene kadar o kiyafeti gidip gelip giyiyorum kotu olunca zor bela atiyorum ama aklim hala o kiyafette kaliyo yine ayni tarz ariyorum bir suru alip yine icinden birisine takiyorum dolap kiyafet dolu cok vazgecemem de ben kimseye de veremem belki giyerim diye :))
tarafından
İyi yapiyosun canim benim de niyetim var bugunlerde dolabi bi bosalticam insallah
tarafından
Bu ben :D dolapta bir sürü gömlek var ben takmışım iki tane swite
tarafından
Benim de oyle bir suru gomlek tunik aldim yaz boyu mesela bir tane gecen seneden kalma vardi sadece onu giydim digerleri bos bos durdu :)
tarafından
Esin kızıyor mu canım :D benim şu hazir sallarim var kapandığım zamandan beri 7 sene olcak onları takıyorum dolap bir cekmece şal dolu eşim diyor seni onunla mezara koyucaklar :D
tarafından
Yok canm esim karismaz hic :) hazir şal kullanmadm hic ben de bi kac tane ince var takintili oldugum boynumu bogazimi yakmayan genelde onlari takiyorum eskimis artik bir suru yeni aldigim halde elim hala ayni şallara gidiyo :D
0 oy
(7,445 puan) tarafından
Soğar sorar solur kız soğumak soğumak ayrıca arkadaşın dediği gibi liseden kalma elbiselerim bile var kaç yıl da geçse özler giyerim 
(2,946 puan) tarafından
Evet çok akilaca
0 oy
tarafından
Öyle bir huyum yok uzun süreli giydiğim kıyafetlerim var eğer artık çok giydiysem bıktıysam anca öyle veririm yoksa vermem çabuk bıkmam 
(2,946 puan) tarafından
Çok bikiyirumm ben
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Kiyafet düşkünlüğüm oldum olası yoktur har şeye uyarlanabilir parçalar alirım 
(2,946 puan) tarafından
Evet böyle en güzel ki
0 oy
tarafından
Üniversite kıyafetlerimi kullanan ben :)) 
(2,946 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Valla canım liseden bile kıyafetim var liseden ayakkabım var hepsi daha dün alınmış gibi 9 senelik ayakkabımı atsam inanmazsın 9 senelik olduğuna
(2,946 puan) tarafından
Gerçekte n mi
0 oy
(17,916 puan) tarafından
Bir giydiğimi bir daha giymeyecek kadar zengin değilim lükse alışkın değilsen veya bunu karşılayacak bütçen yoksa mecbur giyeceksin 
(2,946 puan) tarafından
Giymiyorum işte  o yüzden bı yere bile cikmak istemiyorum
0 oy
(143 puan) tarafından
Vallahi bu ben bende soğuyorum. Neden böyleyim bilmiyorum aslında yıpranana kadar giymek istiyorum.Hani öyle anım şanim zengin de değilim ki param çok alıyorum diyeyim
(2,946 puan) tarafından
Canim buda değişik bir huy işte
0 oy
tarafından
Kimseye vermem kuzum 2 ay sorna yeniden giyerim heves ederim
(2,946 puan) tarafından
İşte ben heves etmiyorum
tarafından
Alacak durumn var.demekkicnm benim yok.o yuzden kimseye verme sansimda.yok
(2,946 puan) tarafından
Alma durumla alakası yok canım sikildigin şeyleri birilerine veriyorum çok beğendiğim bir iki parça olur onlarda durur ama onları bile giymem gitmek istediğim yerde gitmiyorum dışarı cikmayorum takı başka bişey alırım öyle
tarafından
Bak ben zayftm aldim bâya bisey sonra 2 gebelik ust uste yaşadim.kilo aldim olmuyolar hepsi dar geliyor herkes diyor giysi kutusuna at ama diyorumki cok pahali  o zamanlar 100 liraya aldigim tunik olmuş 300 lira belki diyorum zayflarim giyerim yani demem şuki giyin yaa eger icine giriyosan biseyin giy yani markete giderken giy carsya giderken giy eskisin bosver bnm hepsi yepyeni kaldi icim gidiyor keske giyseydim eskitseydim belki bunkadar uzulmezdim etiketli.olanlar bile var

İlgili bir soru bulunamadı

408,407 soru

12,270,384 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...