0 oy
57 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar elimde sazan balığı var nasıl pişirilir daha önce hiç balık pişirmedim eşim tavada istiyor ama içi de çiğ kalsın istemiyorum Bir de mısır ununa mı bulamam gerekiyor sadece az yağda mı çok yağda mı Yardımcı olursanız sevinirim

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

 

  1. Balıkların içi güzelce temizle sonra tuzla mısır ununa bula arkalı önlü orta ateşte pişir
tarafından
Niye kalsın yüksek ateş te yaparsan dışı pişer içi çiğ kalır orta ateş yap biraz kısık olsun ağzını da kapat buharlada güzel pişer
(2,359 puan) tarafından
Kız ağzını kapatsa yağın içine düşen su damlaları ne hale gelir hiç düşündün mü:) her yer yağ olur ağzı açık pişir canım
tarafından
Vallah her zaman öyle yaptım Bir kere bile patlamadı
(2,359 puan) tarafından
Benim varya ortalık yağdan geçilmez. Çünkü kapağı kapalıyken su buharlaşıp kapaktan akıyor ya mahvoluyor. Senin iyiymiş
tarafından
Valla en iyisi kapatmıyım kızlar tavsiyeler izin çok sağolsun
-Reklam-
0 oy
(805 puan) tarafından
Bol yağda pişir canım sazan bol yağda güzel olur yani baya baya yağ olcak icinde eşim tutar gelir yapar da sazan normalde çok kılcikli olur önce temizlersin büyük kılçıklari sonra tava da değil de temcerinin içime bol yağ koy mısır unu veya normal una tuz at una bula at balığı o zaman güzel oluyo bol yağda olunca ince kılçıklar da gidiyo zaten 
tarafından
Canım büyük kılcıkları nasıl temizliycem eşim sedece içini temizletmiş ortadan ikiye mi bölmeliyim balığı
(805 puan) tarafından
Aynen canım kılçıklar ortasında zaten kocaman onları alsan yeter

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Serap2020. (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 452 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 167 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Beyyzaa992 (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
18 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mami (577 puan) tarafından soruldu

381,229 soru

11,412,710 cevap

34,956 kullanıcı

...