0 oy
129 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (417 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadasimla cocuklarimiz ayni servisteydi.baska bi cocuk kizlarimiza vurmus.arkadasta beni aradi ben servisciyi aricam dedi sende ara demeye getirdi ama direk ara demedi alttan alttan soyledi.aramasam darilcak kirilcakti sirf o yuzden aradim.arkadasla ayni seyleri soylicez diye anlastik bu vurma isine bi cozum bulmicaksaniz biz cocuklarimizi alcaz servisten dedik.adam bana sen bilirsin alcaksan al dedi bende geri adim atamadim iyi aliyorum dedim.arkadasa oyle cevap vermemis babasiyla konuscam etcem dediş.bende arkadasi aradim kizdim senin yuzunden dedim ben aramicaktim sirf sen gucenme diye aradim dedim ne alaka ben sana arami dedim dedi biraz tartistik kapattik simdi durum paylasip laf atiyo kim hakli kizlar Allah askina
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üzgünüm ama tilkinin sözüyle kuyuya ınmıssın emin olmadıgın seyı yapmayın kı servıscıyle degıl o çocuğun velısıyle ıletısıme gecılseydı. Bırde su alınır bu kırılır o üzülür demeyın bır kararınız varsa içinizden gelmıyorss yapmayın 
(1,215 puan) tarafından
Kız eşim serviciydi on sene boyunca şükür bıraktı o çocuğa kızsa çocuk bu kez ailesine gidiyor direk aervisci bana kızdı diyor anlamadan etmeden aile şoföre yükleniyor böyle bişi olduğu zaman eşim direk olvuran çocuğun veliaini arıyor  çocuğunuz vuruyor konuşun yoksa almam diyordu
(417 puan) tarafından
Napim bacim arkadasim kirilmasin bana dedim yemin ederim sirf bundan.ama yine olan bana oldu benmi haksizim
(1,215 puan) tarafından
Ara şoförü abinde gel al yanlış anlaşılma olmuş de çocuk ortadami kalsin
(417 puan) tarafından
Yok ya babasi getirip goturuyo arabayla gerek yok ortada kalmadi cocugum.
(1,215 puan) tarafından
Ozaman neyi priblem ediyon:) bosver
(417 puan) tarafından
Arkadasimi canim benmi hataliyim omu
tarafından
Bencede o zaman sıkıntı ne
(1,215 puan) tarafından
Sen hatalisin neden onun gazına geliyorsun he hi de geç
tarafından
O kurnazlık yapmıs sen de dınlemıssın kısı kendı yaptıgından meshuldur
(417 puan) tarafından
O beni kullandi resmen nasil haksiz ben oluyorum
(1,215 puan) tarafından
Kullndirdin işte niye kendini kullanmalarına izin veriyosun
(417 puan) tarafından
Adam yerine koydum deger verdim arkadasimdir destek olayim dedim
(1,215 puan) tarafından
Bundan sona herkesi bosverecksin
-Reklam-
0 oy
(1,215 puan) tarafından
Valla eşim yıllarca serviscilik yaptı ne yaparsa yapsın gözünün önünde dahi vuruuolar yani olmuyo kızsa vurana öbürü nasıl benim coguuga kızdın diyo kizmasa nasıl kızmadın yani öyle bir durumda benim eşimde asla taviz vermez al derdi dedigi çok oldu yani hatta sonrasında al diye yalvardilar daha fazla para teklif ettiler yine almadi
(1,215 puan) tarafından
Yani demem o ki çocuğun vurması şoförün suçu mu hangi biriyle uğraşsın hem araba sürsün hem onalra mi baksın direk okuldan numara alıp velisiyle iletişime geçeceksin haa baktı çocuk herkese aynısını yapıyor o zaman o şoför almayabilir o çocuğu huzursuzluk çıkartıyor diye inisiyatif kullanarak
(417 puan) tarafından
Aynen oyle aslinda cok haklisiniz.bu cocuk sorunlu herkes sikayetci adam onu atmak yerine bizi atti
(1,215 puan) tarafından
Yani ozaman serviste huzur vermiyosa o çocuğu almayabilir önce velisiyle konsuur baktı düzelmiyor almaz bizde çok çocuk almadık öyle oturmayan çocuğu bile almazdı eşim çocuk oturmuyor serviste anlatamiyosun laf  bişey olsa sorumlusu sensin eşim dersi almiyorum abla çocuğun oturmuyor düşse başını vursa sorumlusu ben olacagim
(417 puan) tarafından
Konusuldu ailesiyle cozum olmadi
(1,215 puan) tarafından
Ozaman senin kızını onun yanında oturtmayacak öyle biseyde yapabilir
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Hem ara demediği halde aramışsın, hem geri adım atamadım diyosun, hem de senin yüzünden oldu diye kadına çemkiriyosun :) kusura bakma ama sen haksızsın. Çocuk gibi birbirinizi gaza getirmişsiniz çocuk gibi durumdan laf sokmalar falan... Sağlıklı iletişim kurmadığın için haksızsın diyorum yanlış anlama. Kimse kırılacak diye de istemediğin bişey yapma artık. Aile dışında değmiyo
(417 puan) tarafından
Evet ogrenmis oldum

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 461 göst.
19 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur KOSTAK (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 177 göst.
4 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde ceylanko (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 627 göst.
12 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Öykkü (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 430 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (450 puan) tarafından soruldu

409,986 soru

12,326,802 cevap

39,112 kullanıcı