0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (751 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz ilk kızım özel bir kız  4 yaşında . Şimdi size sormak istediğim salı günü Allah nasip ederse doğumum olacak ve bir prensesim daha olcak . Merak ettiğim 2. Çocuk geldikten sonra nasıl oluyor, hayatınız değişti mi ? Kızımla ilgilenemem ihmal ederim diye aklım çıkıyor . Ama bir yandan bebeğin de bana ihtiyacı var . Özel çocuğu olanlar sağlıklı bebek geldikten sonra mesela neler değişiyor hayatınızda? Çok araştırdım bu konuyu ve sağlıklı olan çocuklara gölge çocukları deniyor ve hayata daha güçlü başlıyor.  Çünkü annesinin çektiği zorluğu görüyor ve ben anneme yük olmamalıyım diye düşünüyormuş ve bu düşünce bile canımı yakıyor. Herhalde doğum yaklaştıkça ben sıkıntı yapıyorum bilmiyorum inşallah rabbim selametle geçiririr . Çabuk toparlarım da ikisine miSler gibi bakarım ♡♡

4 Cevaplar

0 oy
(4,101 puan) tarafından
Hayırla sağlıkla kucağına alırsın yavrularına da çok güzel bakarsın inşaAllah. Mizgin abla oluyor demek ^^ gözlerim doldu.. özel anne olmak böyle birşey değil mi? Ah annem canım annem.. sizin için dua edicem inşaAllah aklımdasın bundan sonra..
(751 puan) tarafından
Ayy gözlerim doldu ya gözlerim :(( canımsın Allah razı olsun ♡♡
-Reklam-
0 oy
tarafından
Özel derken canim ne derece yani bizde ozel egitime gidiyoruz dil gelisim geriligi var dogum yaptim oglum 2bucuk yasindaydi  ilk 3 ay cok kiskandi surekli vurdu ama şuan bebegim 10 aylik olacak ( çok sukur bu gunlere geldik ) kiskanmasi azaldi bi tik yine yalniz kalinca.hemen vurur eder ama ben yalniz birakmamaya calisirim genelde 
(751 puan) tarafından
Dandy walker sendromu olarak geçiyor. Zihinsel canım . Şükür yeni yürümeye başladı ama kpnuşma falan yok . Logopedi ve ergoterapiye gidiyor. Kreşe gidiyor, yüzme kursu da var . Ama çok hassas ve çocuk seslerinden nefret ediyor . En çok korktuğum bu durum işte nasıl idare edicez bilmiyorum . Doktor bana dedi asla yanlız bırakmayın ve kızımın herşeyi fırlatma huyu var o yüzden yan yana çok durmaması lazım .
tarafından
Asla yalniz birakma.canim işi gucu birak ikisyle ilgilen
(751 puan) tarafından
Bu yüzden yüksek bir sepet beşik aldım ve yatak odasına bıraktım ama devamlı her odanın ışığı açık kalacak takıntısı var her odayı geziyor inşallah bebek sakin olurda en azından fazla zorlanmam.
0 oy
(4,625 puan) tarafından
Benim ki 3yaşında daha cesaret edip ikinciyi yapamam sağlıkla gelsin canım :) 
(751 puan) tarafından
Özel mi canım bebeğin .

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 140 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Es25 (3,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 335 göst.
0 oy
18 cevap 598 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.

378,991 soru

11,344,308 cevap

34,809 kullanıcı

...