Eşim benim heryere gitmeme kârisir böyle bir hayatı nereye kadar sürdürebilirim Allah aşkına söyleyin kuaföre gidicem derim yok der mahalledeki parka çıkarım niye haber vermedin, anneme geldim az önce annem kendine mobilya aldı bakmaya geldim oda beni görüntülü aradı diyoki beni çok sinirlendiriyon niye gittin evde oturduğun yok kızlar 1 haftadır evden cikmiyoordum sürekli otur otur nereye kdr fuzuli zaten gezmem bu yüzden evi terk ettim çıktım gittim anneme peşimden geldi özür diledi bana dediki bundan sonra üstüne uzun birşey giyicen istediğin heryere gidicen diyip söz verdi annem beni savundu diye kadınla düşman oldu ben yine çocuğum var diye affedip.bir şans verdim ama yine aynisini yapiyo bana çok pişmanım döndüğüme bide bana diyorki kafanı duvarlara vurmami istiyorsun eve gelince görüscez kendi kafasına göre gezer bana haber vermez senle ben birmiyim diyo kendi erkek ya.. babamı arayıp gerçekten boşanmak istediğimi söylemek istiyorum ama sonra kendini haklli çıkarmak için bin türlü yalan konusuyor
407,319 soru
12,226,415 cevap
36,829 kullanıcı