Huzur olmayan ev temiz olmaz huzur varsa mis gibi olur
Bende temizlik takıntısı var yagdanliklarimda yağ olmaz şu ısıtıcumda yağ olmaz 6 yıllık dolablarim bir damla yağ bulamazsın elimde bez gezerim halilarimda leke olursa çıkarız yıkarım ne olursa olsun sonra duvar çok önemli leke olmicak ama benim eşim en son bir boya yapri elinde ki bütün boyaları karıştırmış sildiğim gibi renk attı yeniden boyicak şuan o canımı sıkıyor dusakabinimde şu lekesi kaldı deterjan denemesi yaptığım için ***** gibi oyle bir hata yaptım şuan ne yaparsam yapayım o lekeler çıkmıyor iki günde bir banyosu fosur fosur yıkadım bu yüzden kapilarim her yıl çürüdü degistirdik artık yerini yıkamayı silmeye karar verdim tv ekranında leke olmicak camları habire silerim çamaşır biriktirmem kuruduğunda katlamadan yatarsam gece rüyama girer uyuyamam yerde sac girmeye tahammül edemem çıldırıyorum her sey düz duracak nizamli yoksa mal gibi oraya bakarım daha neler neler en iyisi biraz salmak ama oda bende olmuyor
Valla bacı bende Bi bebe var iş yapamıyorum. Tamam mesela süpürge falan açarım ama viledayla silemiyorum. O uyuduğu zaman anca ama uyumuyor da. Akşam uyuyor akşam da ileri geri koltuk çekemem millet rahatsız olur diye. Mutfak işini zaten yapamıyorum yapabildiğim kadar. Ama evet yağ konusunda aşırı uy.uz olurum. Doğumdan sonra hiç yapamamıştım her yer batmıştı hâlâ onların izleri var gördükçe baa sinir basii o yüzden temiz olup olmadığını Bi şeye bakarak anlayamazsın. Yapamazdır belki. Her şeyi yapmıştır o kalmıştır. Mesela ben her şeyi yapsam tuvalete gidene kadar orayı yıkamayı unutuyorum orası kalıyor sonraki güne
409,029 soru
12,293,955 cevap
38,281 kullanıcı