Bir kurumda vet.hek. olarak görev yapıyorum ben geçen sene doğum yaptığımda kurumdan arkadaşlarımdan sadece iki kişi geldi oda üç ay sonra falan normal bir bebek kıyafeti almışlardı kaliteli degildi kumaşları bile kurumdaki diğer arkadaşta gelmemiş bu gelen iki arkadaşa kendiside bebek için kıyafet vermişti . Ve bugun bana gelen kurum arkadaşımdan biri doğum yaptığı için ona gittiler kız doğumunu da üç dört ay önce yaptı bu arada yeni ailesinden döndüğü için bugün gittiler ben de izindeyim başka sehirdeyim . Bı erkek arkadaşım mesaj attı işte gideceğiz o doğum yapan arkadaşa gelecek misin yok dedim başka sehirdeyim gelemem sen benim yerime300 TL atar mısın bana dedi ki 300 az değil mi bana sadece kalitesiz kıyafet getiren arkadaşımdan 1000 TL vermiş . Ben de dedim ki bana sadece kıyafet getirdiler o yüzden sen ucyuz TL at benim yerime gelince sana vercem paranı dedimm. Ve kurumdaki tüm erkekler kızlar falan hepsi bu doğum yapan arkadaş için ya para yada kıyafet almışlar . .. ben doğum yapınca sadece iki kişi gelirken bu doğum yapan arkadaş a hepsinin gitmesi tuhafıma gitti . Ve ben kurumda herkes e iyi anlaşan biriyim . Neyse 300 TL vermekte haksız mıyım bu arada işin parasında veya kıyafetinde değilim şükür gayret iyi bı gelirim var . Sadece tavırlardan bahsediyorum