0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (1,611 puan) tarafından
Kızlar bu fırını bikac yıldır kullanıyorum ama bişey pişene kadar illallah ettiriyor çok geç pişiriyor ilk aldığım günden beri böyle ilk kullanışta eşime söyledim geri gönderelim internetten aldık onu geri gönder uğraş bilmem nesi günler sürer dedi bırakmadı 2 buçuk saat oldu tavuğu pişirmiyo siz düşünün çok ağır pişiriyor en yüksek ayarda bile olsa kullanıp aynı şikayeti olan var mı yada bir tavsiye 

6 Cevaplar

0 oy
(2,946 puan) tarafından
Ne markasını yazmsin ne fotosunu biz nerden bilcez
(1,611 puan) tarafından
Ya haklısın canım bir türlü yükleyemedim
(2,946 puan) tarafından
Evet canım
(1,611 puan) tarafından
Geldi canım
-Reklam-
0 oy
(127,642 puan) tarafından
foto yok bacim
(1,611 puan) tarafından
Şimdi geldi kuzum
0 oy
(1,611 puan) tarafından

Ay

image yüklenmiyo ya çok afedersiniz kızlar 

(127,642 puan) tarafından
karaca almak gercekten pismanlik tavugu on haslama yap oyle at bacim firina
(1,611 puan) tarafından
Gerçekten de öyle normalde öyle yaparım ama baştan sona fırında pişince çok güzel oluyor sözde erkende koydum ama çok kötü ya pişmanlığın dibi
0 oy
(273 puan) tarafından
Valla ben şok marketten bir markanın fırınını aldım çok güzel pişiriyor tek eksisi ışığı yok bide teli yok. 500 TL'ye aldım temmuz ayında. 4 kişilik aileler için ideal . Karaca çok kötü diyorlar hiç elektronik aletim yok karacadan olsa da sıfır almam asla o markanın. Ama kesme tahtası cezveso var güzel beğendim 
(1,611 puan) tarafından
Canım ben 5 yıl önce güzeldir diye 400 liraya almıştım malesef hak etmedi parasını
0 oy
(448 puan) tarafından
Benimde bu fırından ama markasını bilmiyorum yani hatırlamıyorum senin dediğin gibi ya güzel pisirmiyo yada çok geç saatlerce içinde kalması gerekiyor bende hiç begenmedim
(1,611 puan) tarafından
Ne yapicaz bunla bilmiyorum inan ömür törpüsü acil bişey olduğu zaman asla yardımcı olacak bişey değil hiç hak etmiyor parasını
(448 puan) tarafından
Aynen canım öyle ben artık eskiden davul firinlar vardı bilirmisin ondan almayı düşünüyorum öyle derecesi filan yok ama en azından iyi ve çabuk pişiriyor
(1,611 puan) tarafından
Bilmez miyim canım annemin eli ayağıydı o davul canı çıkana kadar kullandık sonra da trendlere uyduk uymaz olaydik
0 oy
(17,750 puan) tarafından
Benim şimdi ankastre var ama öncesinde simfer vardı aşırı da pahalidegil ama çok memnunum
(1,611 puan) tarafından
Güle güle kullan canım benimki de Yani çalışıyor insan atmaya da kıyamıyor günah yazık ama böyle de süründürüyor ne yapacam bilmiyorum
(17,750 puan) tarafından
Şans işi diyorlar ya hakikaten öyle.
(1,611 puan) tarafından
Ay gerçekten ya ne diyeyim :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde _Melikeee_ (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 192 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 3 mucizenin annesi (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,321 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.
18 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde zehraTekin (391 puan) tarafından soruldu

408,011 soru

12,251,094 cevap

37,144 kullanıcı

...