Oğlum dışarı çıkmak istedi oyuncaklarını aldı çıktı mustakil ev bnde kapıdan bakıyordum napıyor diye komsumunda cocukalri çıktı çamurla flan oynadılar bı zmn karanlık çöktü bnde Ömer eve gel kardeşin ağlıyor snra oynarsınız yine dedim kadında kapıda oturdu ccoukalrini çağırır kendi oğlu çamurlu eliyle annesine yürüdü süs gelmiycez dedi faln bnm oglanda çamurlu eliyle güya kadını korkutuyor üstüne sureril gbisinden kadın bas bas bagirid sen bana vuranazsin diye oglmda ananı ,s , demeye başladı ordan nasıl çocuksun sen diye carlamaya başladı çocuğun kolunu tutup sirkelemeye başladı seni döverim flan diye bnde indim aşağıya o çocuk dedim utanmiyormsuun haset pislik dedim analmiyor anlamını bilmiyor dedim sendne olan komşuya tukirim dedim, ağzıma geleni saydım orda terbiye et çocuğunu diyor ,bnde senin verdiğin terbiye belli cocuguda donsuz çıplak kapıda pislik rezil.cocukla kavga ediyorsun dedim ağzına sictm diyor
Şakamiainiz ya 2 yaşındaki çocuk sağdan soldan öğrenmiş soyluyorz tabiki yanlış söyleme diye o an kadina.kzidigi için söyledi durduk yere demedi.kadin çocuğu tahrik ederek çok.sey soyeldi konuşma dokunma etme git buradan diye ha sizin cocugunuza bursa siz aferin diyeceksiniz ha