0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebegimde burun akıntısı hapşırık var. Nasil geçirebilirim burun akıntısıni su gibi sürekli akıyor. Hapsirdikca daha cok akiyo Serumla da temizliyorum 6 buçuk aylık kızlar 

2 Cevaplar

0 oy
(5,305 puan) tarafından
Maalesef hiçbir şey yapamazsın. Birkaç gün akacak böyle
tarafından
Bide hirilti var canım oncedende vardı doktoru burnundan oluyor dedi. Doktoru temiz diyince üstüne düşmedim açıkçası böyle de olunca acaba ciğerlerine inermi faln diyede korkmaya başladım
(5,305 puan) tarafından
Burnundan kaynaklı olabilir doğru. Ama geçmiyorsa yine de göster tekrar
-Reklam-
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Bol bol besle canım emiyorsa emzir ıhlamur ver az bisi dış dönemi de olabilir 
tarafından
Maalesef emmiyor canım iki dişi de çıktı ama. Ben hiriltidan korkmaya başladım oncedende vardı burnundan oluyor dedi doktor temiz ciğerleri dedi. Şimdide böyle olunca burnu akinca ciğerlerine iner diye korkmaya başladım
(13,567 puan) tarafından
Sen bol bol temizle burnunu canım 17 aylık kızım zaman zaman onun da akıyor burnu şuan da öyle eğer çok nefes alamazsa uyurken damla yapıyorum o rahatlatıyor cold mix diye bi damla var onu öneririm uyurken bi mendile 2 damla damla besigin kenarına koy
tarafından
Evet onuda önerdiler banada. Burun akması iyi bisey midir canım.  Akmasa mi ciğerlerine iner acaba doktorda öyle demişti akmasa korkmaliyiz yoksa ciğerlere iner demişti ilk bebek olunca bide tecrubesizlikte var :)
(13,567 puan) tarafından
Akması iyidir canım tabiki akmasa tıkanır akınca temizleniyor hiç yoktan  :)
Benimde ilk canım yaşayarak öğreniyoruz işte  :)
tarafından
Öyle valla. Peki bu hirilti neyden oluyor acaba ciğerleri temizse.  burnundan oluyormuş.  Sırtını dinlemişti rontgene gerek duymadı
(13,567 puan) tarafından
Genzi dolu olabilir canım balgam yani ıhlamur veriyordum ben çeyrek çay bardağı o aylarda
tarafından
Ha bak onu soracaktım iyi hatırlattın :) ben bu geniz akintisini anlamym valla bak belki gülersin ama :) nasıl oluyo bu ..evet balgami var ağlayınca çıkcak gibi oluyo sirtindada hirilti var. Bu hirilti oncedende sirtinda vardı temiz demişti.  Çok sordum valla k bakma :)
(13,567 puan) tarafından
Yani canım hiç başıma gelmedi cigerlere indirmedim çok şükür burnunu temizleyince kısa süreli de olsa hirilti geçiyordu bizde tabi şimdi temizletmiyor burnunu bende damla kullanıyorum uyurken
tarafından
Anladım canm kızının hirilti sırtında mi vardı burnunda mi
(13,567 puan) tarafından
Hiç dinlemedim canım sırtını ama yanlış bisi olsa illaki anlarsın ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
3 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 24 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 143 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (989 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu

408,428 soru

12,271,030 cevap

37,590 kullanıcı