0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (796 puan) tarafından
Kızlar benım 3 bucuk yasında kızım var ust komsumun 6 cocugu var aksam gece farketmıyo yukarda sankı bıordu kosturuyo zıplıyo bagırıyolar kavga edıyolar bugece yıne aynısı oldu esım ansızın bagırmaya basladı elını duvara falan vurdu kufr ettı kızım cok korktu oyle boyle degıl esım sınırlenınce  oyle bı bagırırkı anlatamam bende nıye bagırıyosun cocuk korkuyo dedım faha cok bagırdı yukardakıler sursun dıye bagırdım dedı   kızım acaba babasından hep korkarmı daha yenı yenı alısıyo babasına 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Eşin deli mi ruh hastası mı :woot: yazık çocuğa nasıl korkmuştur. Onu yapacağına insan gibi kapılarını çalsa ya 6 çocuklu evde normal bu kadar ses olması tek çocukla bile ev inliyor 

(796 puan) tarafından
Cıcuklar buyuk kac kere kapılarıma gıttı guzelce uyardı ama yok anlamıyolar kocaman kızşar bıle kavga edıp bagırıgolar
tarafından
Büyük küçük fark etmiyor 6 çocuktan bahsediyoruz burda kalabalık bir aile
(796 puan) tarafından
Tm 6 cocukta apartman dalar bıraz dıkat etmelerı lazım
tarafından
Orası öyle tabi
-Reklam-
0 oy
(2,504 puan) tarafından

6 çocuk muuu:ermm: çok normal ses olması bende bir tane var inan müstakil evde yaşıyor olmasam ben apartman da barınamam herhalde gece gündüz farketmiyor oynayıp zıplıyor çocuk bu sonuçta anlamıyor eminim anneleride memnun değildir ama 6 çocuk maşallah anlamazlar

(796 puan) tarafından
Cocuklar buyuk cnm
(2,504 puan) tarafından
O zaman başka apartman yöneticisi varsa söyleyin konuşsun yada siz güzel bir dille söyleyin ayıp yani kızına gelince korkmuş olabilir ama sürekli yapmasın babası sonra sürekli babasından korkar
(796 puan) tarafından
Yonetıcımoz yok canm  esım kac kere gıttı gece 2  de falan sesten yatamadık cocuk uyanıp duruyo
0 oy
(367 puan) tarafından
Çık uyar cnm bize anlattığım gibi anlat benim çocuğum sizin yuzunuzden babasından korkuyo esm sınırlı akşam zor tuttum dee çocuk bu korkar tabii çekingen olur babaya karsi
(796 puan) tarafından
Uyarıyoruz cnm ama hıc anlamıyllar
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Sakin olun kaç post açtınız korkmustur illaki ama ona bagirmadigi için de babasından korkmaz sürekli bagirjrsa soğuğabilir
(796 puan) tarafından
Kız bırtane actım baslık hatalı dedı sonra bıdaha kabul etmedı ama hepsını acmıs
(796 puan) tarafından
Babası sonra sarıldı anlattı ben sana kızmadım dedı  ınsALLAH korkmamıstır

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 282 göst.
+2 oy
11 cevap 442 göst.
16 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Anneler_gurubu 789 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 657 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,575 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 1,263 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,068 soru

23,756,057 cevap

315,173 kullanıcı

...