0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (428 puan) tarafından
Kızımın matematiği iyi değil. Öğretmenin istediği tüm kitapları aldık. Sırf öğrensin diye hamileyim sürekli ilgileniyorum öğrensin diye cuma günün den beri matematik ödevini yapıyor. Yardımcı oluyorum çok ta olmak istemiyorum öğrensin diye ama yok gerçekten artık tahammülüm kalmıyor. Ben mi abartıyorum sizin çocuklarınız da böyle mi 

6 Cevaplar

0 oy
(11,027 puan) tarafından
Benim komşu aynı senin gibi dertli. Öğretmeniyle konuş nasıl yönlendirmen gerektiğini anlatsın diyorum, dersi dinliyo ben konuşurum onunla diyip geçiştirmiş hoca. Rehber öğretmenle görüş bari dedim. Ben sıkıntı yaşamıyorum şimdi çok da yönlendiremem.. Yüksek olasılıkla çocuğunun sözel zekası daha kuvvetli, komşumun kızı öyle çünkü. 
(428 puan) tarafından
Gerçekten en son çare o olacak
-Reklam-
0 oy
(12,806 puan) tarafından
Yapamıyor mu yapmak mı istemiyor 
(428 puan) tarafından
Yapamıyor
0 oy
(10,151 puan) tarafından
Aynısı bendede var.gercekten çileden cikartiyo 2 .3 daha kaç eder diyorum bilmiyor.gecen dedim kızım bende 9 var sende bir tane ver kaç olur yemin ederim bilemedi tam 15 dakika düşündü ağladı uzun uzun defterine baktı.
(10,151 puan) tarafından
Kalemde koyuyorum.ama.bazen mesela 20 den 8 çıkardık diyince bu defa kalemler yetmiyo boyalarida koyuyorum karistiyo.yada çok uzun sürüyor bilmesi.bende sürekli toplama çıkarma işlemini öğretiyorum.kardeside anaokuluna gidiyo oda durmuyo onlada uğraş
(1,713 puan) tarafından
İki çocukla zor tabi haklısın. Ama bence pratiğe ihtiyacı var. Bu işi çözene kadar biraz fazla üzerinde durulması lazım. Babası ikisinden biriyle ilgilenmez mi?
(428 puan) tarafından
Benim de iki çocuk var babasına diyorum sen biraz yardım et öğrensin dediği şey sen daha iyi anlatıyorsun sıyrılır
(10,151 puan) tarafından
Hayır babası sadece iş'le yada uykuyla ilgilenir bıraksam 3 gün 3 gece üst üste uyuyabilir nefret ediyorum uykusundan
(1,713 puan) tarafından
Erkeklerin hepsi aynı üretilmiş demek ki :D bacılar Allah yardımcımız olsun
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Soyut kavramlar mı oturmadı acaba çocukta? Yani nasıl bir öğrenme bozukluğu var ona göre öneride bulunalım 
(428 puan) tarafından
Ya toplama çıkarma biliyor ama rtimik sayıları bilmiyor. Ne geri nede ilerisinş
(1,713 puan) tarafından
Şarkı haline getirebilirsiniz. Farklı metodlar deneyebilirsiniz. Aslında bu öğrenme yöntemlerini öğretmenlerin kullanması gerekiyor ama tabi gereç, vakit ve gerekli ortam sağlanmadığından yapamıyorlar. Evde farklı öğrenme türleriyle destekleyin çocuğunuzu
(428 puan) tarafından
Öğrensin denicem valla doğurıcam nasıl ilgilinicem diye düşünüyorum
(1,713 puan) tarafından
Benim de 4 aylık bebeğim var ve oğlum 1. Sınıf :D tabi bazen çok zor oluyor ama yapacak bir şey yok :)
0 oy
(11,929 puan) tarafından
Canım tek çare oyun.sevmiyordur matematiği.su an toplamadalar mi cikartmayi da öğrendiler mi ona göre öneride bulunacağım.
(428 puan) tarafından
Canım toplama çıkarma öğrendi ama ritmik saymayı bilmiyor yemin ederim anlata anlata artık ağlıcam
(11,929 puan) tarafından
Canım bak iki kap edin.bir tanesine sayıları yaz.bir tanesine artı ve eksi yap kağıtlara katla içine at.mesela iki sayı seçsin içinden bir de ekşi artidan bir tane seçsin .açın işlem yapın.oyun haline getir.benim kızda mesela ritmigi yapamiyordu.hadi yarışalım diyerek oyunla öğrettim.ritmigi de tabağa ufak şekerler koydum.yaristik.once ve doğru sayan ritmigi bir tane şeker yedi
(428 puan) tarafından
Sağol canım denicem İNŞALLAH öğrenir
(11,929 puan) tarafından
Dene kuzum biz bu şekil yaptik
0 oy
tarafından
Bazı çocuklar dikkatini veremiyor oğlum 4. Sınıf dikkat sorunu var malesef annem ınstagramda bir tarif bulmuş hafıza güçlendirici mi birşeymiş 

Portakal yağı 

Nane yağı 

Biberiye yağı 

Ayrı bir kavanoza 

1 tatlı kaşığı portakal yağı 

1 tatlı kaşığı nane yağı 

1 tatlı kaşığı biberiye 

Karıştırıp bileklerine 1-2 damla sürüyorum yani bakalım fayda eder mi 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 180 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu