1 evladım var hasta bide üstüne hamileyim bu bana yapılır mı ben bulantılar içinde canım çıkıyorken arkadaş sitelerinde o.rosbu aramış mesajlaşmak için bi dünya para göndermiş sırf mesaj atabilmek için 3 bin liralık jeton almış onun üstüne buluşma hayaliyle daha fazla almışlar sonra bu mesajlarla şantaj yapıp daha fazla yolmuşlar uslanmış mı yok hala eskort arayışı 15 gün sonra hala bu siteye girip jeton almış toplam 30 bin harcamış bu uğurda daha sayabildiğim o kadar zoruma gidiyor ki bende bi geleceğimiz olsun diye 1 liranın hesabını yaparım ucuz olsun diye market market gezerim bi eskortla otel planıda var gitmedim diyor ama merkeze kadar inmiş bana çalıştığını söyledi 1 ayda kudurmuş köpek gibi saldırmış çok da seviyordum bütün hayallerimi yerle bir etti bunu öğrendim çocuğum hastalandı hastaneye yattık sığamıyorum çok zor bir durumdayım kendimi ***** gibi hissediyorum o paraları saçarken ben para hesabı tutuyordum hamile halimle şu durumda yaşadıklarım çok kötüyüm ne yapacağım bilmiyorum o kadar güvendim bağlandım ki herkes yapardı o yapmazdı çok acı çekiyorum çok çaresizim dünyam başıma yıkıldı