Nekadar yaşlı? Sahip çıkamiycak kadar mı? Ayrıca 7 aylık bebek daha okadar tek bırakılmaz başkasıyla birde yaşlı diyorsunuz Allah korusun bişey olsa aklınızı yitirirsiniz ben olsam izin vermem tek başına ama birlikte bebek ve dedeyle giderim . Evin içinde verin ama günahtır kimbilir neler düşünüp te okadar torununa düşkün oluyor kıyamam ya üzüldüm nedense .
Keşke oğlumun da dedesi ol'saydı yaş farkından dolayı benim en büyük kayınım dede oğlumla yaşıt torunu var ve bâzen o kadar özeniyorum ki keşke kaynanam değil de kayınbabam ol'saydı
Kayınım A'dan tut Z sine kadar alır yedirir içirir ama oğlumunda isterdim elinden tutsun gezdirsin bu arada benim de babam yok iki dedesi de rahmetli oldu
Benim ailemde benim oğluma çok düşkün çalışıyorlar hafta içi akşam veriyorum oyun oynuyorlar cebelleşiyorlar onlara haftasonu sabah veririm pazar kahvaltısı alışverişi yapmaya giderler parkta gezerler bazen ben uyanmazsam onlar dişarda kahvaltı yapar ben uyurum yani niye vermeyeyim ki hem ben dinleniyorum hem onlar mutlu annem 47 babam 60 yaşında oğlum da 10 aylık yeni oldu halbuki ))
403,573 soru
12,090,837 cevap
36,383 kullanıcı