0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar idrar kaçırma sıkıntısı için doktora gidecem biliyorsunuz illaki alttan bakılıyor önce karından sonra alttan bakılıyor şubat ayında bir doktora gitmiştim sarkma yok ameliyatlık bir şey yok demişti 2 ay önce bir doktora gittim ameliyat gerektiğini ama yaşım küçük olduğu için lazerli tedavilere bakmamı istedi emin olmak için tekrar gitmek istiyorum ama yanımda 2 yaşındaki kızım var gideyim mi sizce 

3 Cevaplar

0 oy
(86 puan) tarafından
Bence birine bıraksan daha iyi görmesine gerek yok gibi ya gene sen bilirsin 
-Reklam-
0 oy
(1,116 puan) tarafından
geçen gün bende 3 yaşındaki kızımla meme ultrasonuna gittim,gidene kadar ne yapacağım ne edeceğim ya durmazsa nereye kime bırakacağım falan derken bi baktım sorunsuz geldim.bir şeylerin telaşı daha çok oluyor nedense. dert etmeyin bir şekilde muayene olursunuz ,kızınıza oyalayacak kalem kağıt telefon verirseniz bir skıntı olmaz umarım ,ama tavsiyem içeriye birlikte girin kapıda teyzeler biz bakarız dese bile güvenip vermeyin ,içeride asistan vs olursa onlarda ilgilenirler 
(733 puan) tarafından
Asistan bakıcı mı milyonca hasta var saçama sapan konuşma
(789 puan) tarafından
Bakicilikla ne alakası var acaba? Bende oğlumla gidiyorum saolsunlar ilgileniyolar ne yapalım kapıda mı beklesin cocuklar
(733 puan) tarafından
Ama mantıksız sen blrsn ama bşey olsa kadın kimle ilgenlncek
(789 puan) tarafından
Benimde birakcak kimsem yok malesef. Eşim olunca bırakıp öyle gidiyorum ama genel manada hep beraber gideriz bende memnun değilim ama mecburum
(1,116 puan) tarafından
Zaten doktor hastayla ilgileniyor bişey olursa , gideceği bölüm biyopsi olsa böyle bir yorum bile yapmazdım. Doktorun odasına 2 yaş bir bebekle giren bi kadına da doktor veya asistan bunu niye getirdin demez ! zaten o annenin kimseye bırakamadığı için yanında getirdiğini bilir . Çözüm odaklı davranılırsa sorun olacağını düşünmüyorum,Rabbim herkesi iyi düşünen ,yardım eden,merhametli insanlarla karşılaştırsın ..
0 oy
(733 puan) tarafından
Canım öncelikle çok geçmiş olsun rsbbim iyi eylesin inşallah geçer sağlıkla ama cocuk içinde millete bakma görümcen veya kaynanan kardeş annen veya eşin izin alsın cocuk durmaz yani hastane ortamı da Pis salgın kaynıyor yazık günah seni de anlıyorum ama varsa bakacak birisi ona bırakın 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 202 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Fatma salihaNur (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 571 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
0 oy
11 cevap 274 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu