0 oy
1,469 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından
düzenlendi
Enişte hastanede yigun bakımdan çıktı

Görümcem de evde ama sonu hiç iyi gozukmuyo eşim gidip geliyo arada oraya fena halde dövdü hem annesi hem eşim 

Yengem yani gorumcemin ablası  da çıktı emniyetten ama davası sürer heralde eşi şikayetçi olmamis

Eşimi zor sakinslestirdm 

Allah ysrdimcimiz olsun gerçekten 3 çocuk da bende kaliyo şuan ortam bende sakin sessiz haberleri yok ne olduğundan annem nerde diye sorup duruyolsr babalari olck alçak zaten hastanede 

21 Cevaplar

+1 oy
(2,103 puan) tarafından

Valla eşinin ailesi gerçekten palu ailesi gibi.

Rabbin çocuklarınin yardımcısı olsun inşallah 
tarafından
Ben anlamadım ne olmuş, eşi görümcesini mi dövmüş canım?
(2,560 puan) tarafından
Bekar gorumcesi evli gorumcesinin kocasıyla ciplak görüntülü konusuomus yakalanmislar karisi adami bicaklamis eside diger gorumcesini dovuyomus surekli
tarafından
Yazık günah valla, Allah yardımcıları olsun
tarafından
Kiz daha simdi okudum yorumlari allah sonunumuzu hayir etsin neler yasamislar yaa cok sasirdim.terbiyesizler..
(2,560 puan) tarafından
Pisliklerinden. Baska adammi kalmadi disarda mikropp oz kardesinin yuvasini yikti 3 yigenle. O kiz baba evine dönünce napacaklar asil o mikrop nereye gidecek yada nasil bakacak ablasinin yüzüne o anne baba napsn smdi
-Reklam-
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Sen ben konuyu bilmiyorum :/ geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun..
tarafından
Kadının profiline gir kuzum sorduğu sorular kısmında postu duruyo olması lazim
(9,652 puan) tarafından
Baktım ve şok oldum... yok artık diyor insan.. bildiğin enses ilişki ne sapkınlık ne sapıklık..  rabbim hepimizi korusun..
tarafından
Aynen canım . Bu platform bana vay be ne hayatlar varmış dedirtti resmen
(9,652 puan) tarafından
Kendime ait bi ütopya da yasıyormuşum resmen..
(13,583 puan) tarafından
Olan yine sadece çocuklara oldu :(
0 oy
(623 puan) tarafından
Esin gorumcenimi dovdu anlamadim hayor olsun insallah
0 oy
(131,660 puan) tarafından
Yaa olan cocuklara oluyo nefsine hakim olamayana adam da denmez insanda pislikler valla kocanin yerinde baskasi olsa öldürmuştü allah korudu yine 
0 oy
tarafından
Gorumcen evli mi 
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Yavrum ya kıyamam bebelere yazık ALLAH ından bulsun o şerefsizlerde
0 oy
(2,334 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun da Şimdi ben anlamadım görümcen enistesiyle birlikte olmuştu karısı yani görümcenin ablası da bunu öğrenip kocasını bıçaklamıştı karakola gitmişti. Şimdi de yengem karakoldan çıktı diyosun. Yengen ne alaka 
(2,334 puan) tarafından
Merve hamza bende bi an kurgu mu acaba diye düşündüm ama bilemiyorum artık. Ben gayet iyi anladım Hatice. Kadın anlatırken her şeyi arap saçına çevirmiş. Beynim yandı ☺️
tarafından
Aynen Arap saçı gibi olmuş sanmiyorm kurgu olsun ya kim neden böyle bişi desin ki
tarafından
Gorumcemin ablasına yenge diyoem ben canım
(554 puan) tarafından
Gorumcenin ablası da görümcen olmuyor mu canım? Neyse geçmiş olsun sizlere
tarafından
Uveymis o galiba öyle yazdı ozelden
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Aklıma Palu ailesi geldi olan da hep çocuklara oluyor yazık günah ya
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Ben geçen postu gördüm şok oldum buda son durum mu canım insanlar böyle katil oluyor işte ya yazık çok yazık
0 oy
tarafından
O çocuklara yazık günah ya Allah'ın dan bulsunlar ne diyim 
0 oy
(299 puan) tarafından
O ablanin Allah yardimcisi olsun cok zor durum esinemi kardesinemi yansin ikiside hain cikti benimm aklim hafsalam almiyo kardesim ya insan bunu bacisina nasil yapar Allahim bilir ya kiyamet alameti bunlar sonumz kotu Rabbm bu insanlari cok salliyo ama kendine gelen yok bu depremler niye bu kadar artti ortalik pislikten gecilmiyo escinseller doldu hainler birsuru kimin eli kimin cebinde nasii bi yer oldu burasi yasanmaz pis igrencler colugumuz cocugumuz var be korkuyorum Allahm cok korkuyorum ben okula nasil gondercem insanlara nasil güvencem
0 oy
(877 puan) tarafından
Ayy tövbee evlerden ırak aldatan görümce bekarmıydı kızı tehdit etti belkide enişte ya 
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Ayy ben diğer postunu okuyumca anladım.ağzım açık kaldı bekar görümcen ve enişte kaç yaşında bide nsıl yakalandılar 
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Nasıl bir aile yahu nasıl bir mide allah kahretsin böyle rezil pislik insanları 
0 oy
(5,439 puan) tarafından

Allah yardmcnz olsun :(

0 oy
(114 puan) tarafından
Geberseydi diyeceğim ama kadına yazık hapse düşecek sürünsün şeef yoksunu ya o görümcen de gün yüzü görmesin kahpe 
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Hayretle okudum. Bi önce ki postunu da gördüm şimdi... Ne biçim insanlar ya. Aile içi ilişki ne demek ya Allah islah etsin. 
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Ne oldu kız konu ne
0 oy
tarafından
Bu kiz intihar etmezse iyi olan o cocuklara olacak yine yine...
0 oy
tarafından
Bu konu ne olduuu ?

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 193 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elif21 (2,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
18 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elfmeryemasya (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 652 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asabii (518 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 1,054 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde A. idil T. (895 puan) tarafından soruldu

408,955 soru

12,291,376 cevap

38,222 kullanıcı

Kategoriler

...