0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (3,071 puan) tarafından
Benm oğlum asla başkasının oyuncagini alıp eve gelmez kendi oyuncağını dışarı çıkarır birkap gelen biri kendi malına bile sahip çıkmaz oğlum ,, kadın çıkmış kapıya bak sbas bağırıyor bize hırsızsizn oyuncgaimizi çaldınız diyor ya arkadaş almadık diyrom yok evd eoyle bir oyucnka anlamiyor ( bebekgörmeye geldi kendi oğlu oğlumun demir kırılmaz arabausni aldı gitti oğlumda ağladı bnde gidip abla verirmisin amcam aldı diyro dedm aldm ) ( geçenlerde de cocugu tartakladi dedim hatirlarsiniz ) şimdide hakaret küfür ediyor eşime söyledim kocasını ara dedim yoksa polis cagirican dedim duysanız dediği lafları3 gündür çileden çıkardı beni pislik ya ne insanlara çattım.ben ,, oglmda inat etti onun çocuklarıyla oynamk için oğluma dlguzelce analattim anlamadı en son kızmak zorunda kaldım 2,5 yaşında oglm 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
O kadın şirretli birine denk gelmemiş bağırıp cagiriyorsa sende aynısını yap :D
(3,071 puan) tarafından
Laftan anlamıyor bebek gormeisne kıyafet getirmişti aldm kapısına geri attım bir çöpün yok bnde diyirm anlamiuor
-Reklam-
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Bı benzerini ben yaşamıştım onun alt komşum sürekli şikayete geliyordu en sonunda bir daha kapıya şikayet için gelirsen polisi ararım onunla ugrasirsin dedim eşi denk geldi yolda kusura bakmayın vs etti bende bı yere kadar anlayış gösteririm dedim ben değiştirmedim kaç senedir dedi kadınla konuşmuyordum yolda denk geldik sohbet etmeye çalıştı kahkaha atmışım sinirden :)
(3,071 puan) tarafından
Anlamıyor kadın diyorm ki çöpün bile yok bizde size ait bişi aylardır kadının evine gidip gelmisligim yok nerden alacak oyuncağını paylaşmıyor ki cocukalri kapıda da daha öncede tartismistik aylardır yüzüne bakmiyormd komşulara ylavatip kaynanm a flan yalvarmisti bn konusmaj istiyrom diye enerden dedim de tamam konuşsun keşke hiç pas vermeseydim
(5,500 puan) tarafından
Boşver canim boylesinddn uzak duracaksın bugün oyuncak der yarın iftara atar başka şekilde
(3,071 puan) tarafından
Küfür ediyor hakaret ediyor ağza alınmayacak laflar bnde laf dalaşına giremem bnm zamnim kıymetli senn gbi biriyle zamanmi tuketemem dedim eşimi aradum oda kadının kocasunu aramış senle kötü olurz iş değişir demiş gerekeni yap demiş yoksa iş çok çirkin yerlere gider diye söylemiş adana , adamda kadını aradı ki  kadın sonra sustu
(5,500 puan) tarafından
Devam ederse git şikayette bulun canum muhattap olma
(3,071 puan) tarafından
Allah komsumunda iyisini versin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 230 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 192 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ruya123 (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 351 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 164 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 6haziran (2,264 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,217 cevap

36,598 kullanıcı

...