0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (434 puan) tarafından
kizlar 2 ay önce afedersiniz büyük tuvalette kanama görünce doktora gittim yarim cm çatlak bir tane de ic hemoroid var demişti son zamanlarda antibiyotik kullanırken ishal oldim ve makatta daha doğrusu makatin içinden dışına doğru elime gelen bir sertlik var basur yumusak olur diye duymuştum basur sert olir mu yada diyorum çatlak mi buyudi diskilama yaparken zaten iç sağ kısmı cam batar gibi aciyir ama dışa doğru da bir sertlik oluşmuş bu sertlik ne olanilir yaşayan var mı baya korkuyorum

6 Cevaplar

0 oy
(405 puan) tarafından
Basur normal zamanda yumuşak olur ama dışkıda zorlandığında ya da ishal olduğunda sertleşebiliyor. Sıcak suya otur o yumuşatır
(434 puan) tarafından
Başka biseu mi diye korkuyorum makatin içinden dışa doğru geliyor cnm
(405 puan) tarafından
Ya yeni basur oluşmuştur ya da iç basurun dışa çıkıyordur. Çok tedirginsen yine bir görün doktora ama büyük ihtimal basurdur yani
(434 puan) tarafından
anladjm cnm cok sagol
-Reklam-
0 oy
(6,714 puan) tarafından
Krem vermedi canım doktor çatlak için krem bide tuvaleti yaparken acimamasi için uyuşturucu krem vermedi lazım 

Kabız olmamaya dikkat et biraz geç iyileşiyor yaa bilirim geçmiş olsun
(434 puan) tarafından
cnm verdiler iyi gelmedi beni korkutan o sertlik ne olabilir başka bisey olabilir mi diye korkuyorum
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Benimde dogumdan sonra hemoroid oldu 6 ay çektim doktora da gittim emzirdiğim için ilaç vermedi sadece kremle geçiştirdi öyle ara ara oldu geeçti  taki troidlerimden dolayı amelyat olana kadar sonra geçti ama hala böyle 1 santimlik sarkan damar var ama zararı yok şimdilik 

Gün kurusu var onu aç karına bir su bardağıyla ye birde alışkanlık haline getir aç karna ılık su iç düzenli Allah'ım şafi ismi yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah 
(434 puan) tarafından
cnm bendeki meme sert ama sert olur mu basurda
(1,716 puan) tarafından
Bilmiyorum normalde lavabodan sonra restlik olurdu şuan yumuşak et gibi ama bence doktora git muane ol neden oldugu tam kessinleşsin
0 oy
(5,171 puan) tarafından
Hemoroid olmuşsun bendede doğumdan sonra oldu genel cerraha git krem veriyor çok iyi geliyor 
(434 puan) tarafından
cnm ama meme sert baya hemoroid yumusak olmaz mi
(434 puan) tarafından
Peki makatin içinden dışa doğru mu cnm birde diskolara yaparken aciyor mu
(5,171 puan) tarafından
Aynen o şekilde evet açıyor ama kremleri kullanınca acımıyor
0 oy
(347 puan) tarafından
Benm de öyle olmuştu doktor krem verdi kullandım fayda etmedi iki parça et var dışa doğru çıkmış son 1 haftadır çok ağrıyor bazen oturuncada ağrısı oluyor randevu aldim 2 hafta sonraya gitcem kesin ameliyat der 
(434 puan) tarafından
canim o et parçaları peki sert mi bide afedersin diskilama yaparken aciyor mu
(8,335 puan) tarafından
Benimde öyle. Bayanami aldınız randevu
Burda hep erkek var utanıyorum şahsen bende.
(347 puan) tarafından
Burda kadın yok erkek var çok iyi bir doktor 40 -45 yaşlarında gitmişti yerine başkası gelmişti gitmedim bile ama bu doktor tekrar gelince hemn sıra aldım
(347 puan) tarafından
@musmutlu  evt sert afedersin açıyor sanki cam sivri birşey batıyor gibi bide kan geliyor çok fazla kendimi zorlaşan daha çok acır ama zorlamasamda kan geliyor
(8,335 puan) tarafından
Ama erkeğe muayene oluyorsun kötü bir durum yani seni domaltip.bakiyolar bildiğin bu yüzden gitmek istemiyorum
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Galiba benim de oldu. Yarın akşam randevu aldım bakalım. Gebeyim bı de. 
(434 puan) tarafından
senjn ne şikayetin vat cnm
(1,080 puan) tarafından
Basur memesi denilen şey çıkmış. Zaman zaman rahatsız oluyorum. İlk defa böyle bişey yaşıyorum gebelik de olunca korktum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (434 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 94 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
22 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneadayi54 (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 395 göst.
1 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu

408,390 soru

12,269,570 cevap

37,560 kullanıcı

Kategoriler

...