0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimin benden ve çocuklarından ne kadar çabuk vazgeçtiğini gördüğüm an hayatın tokadını öyle bı yedim ki anlatamam o an hayata olan umudum gitti ve sadece yaşamak için yaşıyorum bide çocuklarım için o günden beri 

12 Cevaplar

0 oy
(15,869 puan) tarafından
Babamızdan yedikk....

İyi oldu aslında kendimize getirdi bizi.....
(2,980 puan) tarafından
:,( kıyamam
(15,869 puan) tarafından
❤️❤️❤️Canimmm
İyi oldu aslında yıllardır ayakta uyutmus o tokat olmayaydi daha da uyuturdu 3 yıldır o kadar mutlu ve huzurluyuz ki
(2,980 puan) tarafından
Çok şükür ❤️❤️hep mutlu olsun inşallah Rabbım hakkınız da her zaman en hayırlısını nasip etsin ❤️
(15,869 puan) tarafından
Amin amin inşallah Allah razı olsun canım sağolasın ❤️❤️ Rabbim kimsenin huzurunu bozmasin
-Reklam-
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Doğarken olabilir öyle bi babanın kızı olmak.. İmtihan işte
0 oy
(2,980 puan) tarafından
İnsanlardan hep yiyoruz be şamar oğlanına döndük 
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Çok şükür daha hayatın tokadını yedim diyebileceğim şeyler yaşamadım, Rabb'im de yaşatmasın inşallah 
0 oy
tarafından
Ailemden yediğim gün büyüdüm kimseye eyvallahım yok şu hayatta gerektiği durumda esimi bile boşarım o derece hicbisey ve hickimse umurumda değil 
0 oy
tarafından

Hep yedigim için alıştım :angel:

0 oy
(53 puan) tarafından
Babam gittiğinde :) sonra evlendim istediğim kişiyle ve zamanla istemiyceğim bir kişiye dönüşünü seyrettikçe hergün ama silkindim ve affedebilecek gücüm yok silmek daha kolay o yüzden hergün hatırlatrm şakayla da olsa eşime bir imzaya bakar ve gider hayatımı yaşarım diye
0 oy
(1,336 puan) tarafından
6 yasinda annem başka bir adam için beni ve babamı terk edince yedim

İkinci tokatı da babam başkası için terk edince yedim 
tarafından
Kiyamam sana çok üzüldüm küçücükken ağır travma olmuştur
(1,336 puan) tarafından
Geldi ve geçti yapacak birşey yok
0 oy
tarafından
Öz teyzemin öz kuzenimin benim arkamdan iş çevirmeleri akrabalarıma benimle ilgili en büyük sırrımı anlatmaları yetti o zaman o tokadı yedim 
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Yemedim henüz İnşallahda yemem evliliğe alışma aylarimiz zordu bizim eşimle değil ama kaynana başta dirlik vermedi çok sorunlar yaşadık ama eşimle akşam oldu gene aynı yatağa baş koyduk yedi senedir evliyiz ayrı yatakda uyumuslugumuz ya bir ya ikidir şimdiki senelerde herkes yavaşladı sene gecdikte eziyet azaldı pişman değilim Rabbimde pişman ettirmesin
0 oy
(651 puan) tarafından

Daha 1 yaşındayken babamı kaybettiğimde yedim. Hem de çok acı şekilde :'(

0 oy
(3,090 puan) tarafından
Tecavüz.      
tarafından
Yaaa üzüldüm

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 617 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu