0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (7,843 puan) tarafından
Bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum herşeye sinirli öfkeli birine dönüştüm hayattan zevk alamıyorum hiç bişey yapasım gelmiyor sadece uyumak istiyorum tabi imkansız iki çocukla bazen şeytan diyor al başını git nolursa olsun ama iki evladım var olmuyor ortada bi sorunda yok belkide var bilmiyorum ama ben hiç mutlu değilim normalde bukadar karamsar biri değilim ama şu son günlerde çok tuhaf olmaya başladım şöyle bir gün boyunca tek kalsam belki düzelir herşey ama çocukları bırakacak kimsem yok nasıl çıkıcam ben bu durumdan herşeye kızarken buluyorum kendimi varmı bunun bi çozumu diyin hele şu kardeşinize hayrına 

5 Cevaplar

0 oy
(7,991 puan) tarafından
Postu ben açtım sanki 
(7,843 puan) tarafından
Sendemi böylesin :/
(7,991 puan) tarafından
Kelimesi kelimesine aynıyım
(7,843 puan) tarafından
Offff çok sıkıcı bi durum
-Reklam-
0 oy
(1,571 puan) tarafından
çözumu kendın soylemıssın canım zaten kendınle basbasa kalıp kafa dinlemek istiyormuşsun ıstedıgın hıcbır seyı erteleme bu hayatta ızın gununde esın baksın cocuklara cık kendıne bır gun zaman ayır ıyı gelecektır
(7,843 puan) tarafından
Vardiyalı çalışıyor ondada uyuyor cnm malesef
0 oy
(53 puan) tarafından
O istediğin bir günde geçiyor ve herşey başa dönüyor en başta sabır gerek sonrası ise yaşadığın ortamı kendini nasıl seviyorsan ona uydurucsksın yoksa o karamsarlık hiç bitmiyor
(7,843 puan) tarafından
Ortamda sıkıntı yok aslında sıkıntı benim ruhta
(53 puan) tarafından
Bunalıma girmişsin ondan da çıkman bir yerlere gidince değişmeyecek diyorum ya bir günün olsun istediğin herşey olsun günün sonunda uyuyup uyanınca yine aynı hayata dönüceksin emin ol yaşadığın ortamı güzelleştiemeden geçmiycek o durum
0 oy
tarafından

Gel sarılalım:'(gecer elbet yorgunsun çocuklardan dolayı o yüzden öyle düşünüyorsun;

Bir de artık hayat çok sıkıcı emin ol sadece sende bu olmuyor genel bir sorun var 

Sağlığın çocukların yanında şükret sadece <3biz de yanındayız ❤️❤️

(7,843 puan) tarafından
Sarılalımmm ihtiyacım varrrr ://

Siz burası iyiki var zaten ❤❤
0 oy
(11,012 puan) tarafından
Eşinden destek al bi gün hiç olmazsa ilgilensin sen ev işi derdine düşme ister gez ister yat uyu.. Nefes alman lazım.. Ha bi de illa ki vardır bişi, psikolojik değilse fizyolojiktir. Mesela kan değerlerine baktır kansızlık aşırı sinir depresyon hali yapabiliyo
(7,843 puan) tarafından
Kansızşık zaten var ilan kullanıyorum
Eşim vardiyalı çalışıyor evde olduğunda da uyuyor mecbur ondan bişey diyemiyorum ona
(11,012 puan) tarafından
Yorulmuşsun bacım.. Hepimize oluyo böyle zaman zaman
(7,843 puan) tarafından
Baya yoruldum hemde :/

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 415 göst.
0 oy
14 cevap 588 göst.
0 oy
7 cevap 233 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu