Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kayınvalidem beni aradı söylediğine bakın yaa
0
oy
701
göst.
11 Ekim 2023
Diğer
kategorisinde
Glstanbeste
(
300
puan)
tarafından
soruldu
Geçen gün paylaşmıştım bir yakınlarının düğünleri vardır. Kayınvalidem diğer oğluyla gitmişti bizde eşimle gittik. Eşim Annesine bizde geleceğiz 2 kişilik yer ayırt edin dedi. Neyse gittik annesi diğer gelini oğlunu almış yanına bize de arka masada erkeklerle dolu bir masa vardı otiraya oturun dedi. Neyse eşimle oturduk. Tam arka masalarındayız ve bütün akrabalar o masadaydı biz eşimle arka masada tanımadığımız insanlarla birlikteydik. Neyse kayınvalidem hiç arkadasını dönmedi bizimle pek konuşmadı ben eşimle yalnızdım o masana. O günden sonra da hiç aramadım ben bugün aradı kayınvalidem hiç aramıyorsun bir kusurum mu oldu bende dedim ki yüzyüzeyken konuşuruz o da diğer gelinini kast ederek o söylüyor açıkça dedi bende söyledim. Düğünde arkadan dönüp oturman çok ayıptı ben çok kırıldım yabancı değildik bende sıkışacak yerde vardı dedim. Kayınvalidem de yaaa eşinden ayırmak istemedik bir de ben arakdamı döndüm seni yanıma alacaktım diğer gelinini kastederekten Ayşe elini tuttu koymadı bana da mantıklı geldi demedim dedi. Bende anne bende senin gelininim bir başkasının lafıyla hareket etme bana dedim. Bundan sonra ne yapacaksan sen kendi aklınla iradenle yap ki bende kayınvalidem böyle yaptı diyeyim. Dedim. Bir de onların evinde eski kocası hakkında konuşuyordu bende fikrimi söyledim hemen başladı onu Allaha havale ediyorum ona buna bizi konuşturuyor dedin ben o bu değilim oğlunun karısıyım kabul ediyorsanız da o evin geliniyim bu şekilde konuşamazsınız dedim. O da yok ben sana demedim felan dedi. Yani az bile söyledim bence sizce siz olsanız ne yapardınız?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
11 Ekim 2023
baharsena
(
1,199
puan)
tarafından
cevaplandı
Hakini savunmusun ne güzel işte içinde kalmamış en iyisini yapmisin
11 Ekim 2023
Glstanbeste
(
300
puan)
tarafından
yorumlandı
Az bile yaptım bence. Diğer gelini engel olmuş diye seslememiş masalarına ben şimdi bu kaynanaya eltiye nasıl güveneyim.
11 Ekim 2023
baharsena
(
1,199
puan)
tarafından
yorumlandı
Asıl diğer gelini yanında diye senide özelikle cagirmaliydi yada diğer gelinde ayrı oturacakti
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
11 Ekim 2023
Birbalannesi
(
17,377
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani kayınvalide sen misin diğer gelinin mi ne alaka onun sözüyle beni ikinci plana atasın özrü kabahatinden büyük hesabı
11 Ekim 2023
Glstanbeste
(
300
puan)
tarafından
yorumlandı
Bana diyor ki diğer gelin dedi benimde mantığıma aklıma yattı o yüzden çağırmadım. :)) ayyy iyice battılar haberleri yok ikisinin de canı cehenneme
11 Ekim 2023
Birbalannesi
(
17,377
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence de mesafeli dur. Kendi açık açık demiş
11 Ekim 2023
Minikii
(
679
puan)
tarafından
yorumlandı
Öbür gelinden korktuğu için bunlar hep, ondan sana yakınlık göstermiyor, yakın olsa sana öbürü küsecek
11 Ekim 2023
Glstanbeste
(
300
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla ben söyleyeceğimi söyleyeyim saf sanmasın beni sonra yine mesafeli olacağım
11 Ekim 2023
Glstanbeste
(
300
puan)
tarafından
yorumlandı
Diğer postta ki mesajı yazacağım canım. Tam açıklayamadım kendimi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Ekim 2023
Maviecem
(
3,316
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben masa olayini onun ustune attigini dusunuyorum. Sonucta olurmu oyle sey diyebilirdi. Uzak kalmaya devam et. Gelini geline kirdiracak, o biyle bu boyle diye diye
11 Ekim 2023
Glstanbeste
(
300
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle ki o gün eltim bana dedi uzakta kaldın diye. Neye kime inanacağımı şaşırdım en iyisi uzak olmak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Ekim 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Hwrseyi acik acik soylemen iyi olmuş hep boyle ol ki. Ezmesinler
11 Ekim 2023
Glstanbeste
(
300
puan)
tarafından
yorumlandı
Herşeyi de söylemedim henüz canım sözümü çok kesti diğer postta ki mesajı yazacağım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Ekim 2023
Badem.98
(
1,782
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen hakkını savunmuşsun o da güzel ve kibarca hakkını almış diyelim
11 Ekim 2023
Glstanbeste
(
300
puan)
tarafından
yorumlandı
Sözümü çok kesti o yüzden tam aldığını düşünmüyorum. Bende diğer postta ki mesajı yazacağım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
46
cevap
1,726
göst.
Kayınvalidem bir iki dakika önce eşimi aradı napıyorsun demek için
29 Haziran 2022
Diğer
kategorisinde
yenigelin24
(
301
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
9
cevap
759
göst.
Kayınvalidem eşimi aradı hadi esilayı getir de seveyim dedi bana gel demedi alınmakta haksıymıyım sizce ?
28 Haziran 2020
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
18
cevap
582
göst.