Arkadaşlar merhaba kızım geçen gün hastalandı daha doğrusu küçük goruncem var 7 yaşında onun hasta olduğunu söylemedi kayınvalidem kızımla oynadı öptü filan sonradan öğrendim ki kızı hasta bende bişe demedim neyse 2 gün sonra kızımda hastalandı 39 derece ateşle hastaneye gotürdük kanında enfeksiyon cikti antibiyotik verdi ilaç filan verdi kullanıyoruz kızım gece sabaha kadar uyumadı bende uyuyamadım gece ateşi çıkar diye ertesi günde evim gerçekten daginikti eşim zaten dağınık biri hep arkasını toplarım aslında yorulsam da ben temizlik yaomayi düzeni severim bekarkende böyleydi babam ve erkek kardeşlerim de dağınıklardi o yüzden alışkınım bide bizim burda inşaat var camlarını 2 haftada 1 mutlaka silerim silmek zorundauim çok tozlu oluyor pencereleri de açmak zorunda kalıyorum temiz hava için içeriye malesef toz giriyor neyse işte o günde evim dağınık ve tozluydu kızımi uyuttu bende uyudum eşimde uyudu kalkınca eşim kizs bakacakti bende temizlik yapacaktım hatta halilarimi kaldırmıştım hemen süpürür silerim diye biz uyuduk 15 20 dk sonra kapi çakmaya başladı eşim hemen kalktı kızım uyanmasın diye gitti kapıyı açtı bı baktık kayınvalidem görümcem küçüğü bide evli olan ve onun eşi Allah'ım ya rabbim evin her yeri her yerde yani bı arar insan müsait misin biz gelicez evdemisin diye sorar delirdim bende tabi hiç geçmedim odaya kızım uyanana kadar kızım uyanınca gittim filan hoşgeldinz dedim böyle yüzüm asik da demedim ama dayanamadım laf arasında dedim haber verseydiniz hazırlık yapardım evde de bişe yok dedim biz zaten hiraz oturup çarşıya gidicez çok kalmicaz dedi ilk defa habersiz geldi çok sinirlendinm eşime patladim tabi garibim olan eşime oldu