0 oy
255 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (667 puan) tarafından
Hematoloji bile bulamadı sebebini imminolojiye gidin dedi başka ilde ve gidecek durumum yok kaldıki hematoloji bile burdan 2 saat uzaktaydı zar zor randevu bulup gitttik 2 hafta  haftada 1 kere yok kan değerleri düşük dediler hiç bişey yapmadılar b12 si düşük. Üş sadece ona ilç verdiler okadar . Çok çağresizim  şuan da 37 .8 ateş duş aldırdım calpol verdim  nafile ateşi düşmedi hiç bugune kadar calpolle . Vucut enfeksiyon yok idrar yolları temiz 

2 Cevaplar

0 oy
(1,598 puan) tarafından
Canım hele bikac gün düzenli sarımsak kürü ver kimbilir belki şifası ondadır Allah yardımcın olsun çok üzüldüm

Bir diş sarımsağı ince ince doğra üzerine bir tatlı kaşığı bal 7 8 damla da limon suyu sık karıştır taze taze ver bikac gün sabah akşam ver Allah'ın izniyle o kadar çok şifa oldu ki bize ve çok fazla da faydasını gören var eğer Instagram kullanıyorsan @HASTALANMAYANCOCUK sayfasına bakıp sormani tavsiye ederim çok değerli bilgiler var ve Melike hanım sağolsun soruları cevapsız bırakmaz lütfen Bir bak 
(667 puan) tarafından
Hemen bakayım ama daha 4 aylık canım bu kürü veremem :(
tarafından
Allah razı olsun canım biz bile yazdığından beri kullanıyoruz günlük taze taze her gün dua ediyorum sana ❤
(1,598 puan) tarafından
Ayy ölürüm ya evet şuan o yiyemez ama emiyosa sen ye sabah akşam senin sütünden geçer kurban olurum sen yine bak.o sayfaya sor inan mutlaka senin için de yapacak bişey var
(1,598 puan) tarafından
Ayyy enercii yaa çok sevindim canım denemene Allah razı olsun senden de Melike hanımdan da gerçekten çok büyük bir nimet şifa olsun kuzuya Allah'ın izniyle çocuklarımız hasta olmadan ilaca muhtaç kalmadan büyüsünler ❤️
(5,342 puan) tarafından
Bende bu kuru yazmaya gelmistim. Cok sukue hastaliklarimiz hemen geciyo.
Emziriyosan sen tuket canim. Allah sifa versin. Mutlaka dene.
tarafından
Amin canım amin senden de Allah razı olsun ne muradın varsa versin inşallah kendimde yiyorum kızıma da veriyorum gerçekten faydasını gördük hatta komşu teyzem de hasta ona da tarif ettim yapmış bugün ❤☺
(1,598 puan) tarafından
Maşallah canım ne kadar mutlu oluyorum bu kürü bilenleri görünce inşallah post sahibi emziriyordur da kısa zamanda bebeği iyi olur çok üzüldüm çok ama aklında bulunsun diye söylüyorum ek gıdaya geçtiği zaman da bal değil ama bir diş sarımsağı yine küçük küçük doğrayıp yoğurtla yada meyve püresi ile de verebilirsiniz yine şifa oluyor Allah'ın izniyle ❤️
(1,598 puan) tarafından
Yaa çok sevindim canım duaların için de vallagu ağlayacam çok teşekkür ederim ❤️ çok iyi yaptın kuzum böyle böyle yayılsın ilaçlara muhtaç etmesin Allah ❤️❤️
(5,342 puan) tarafından
Bende uzuldum canim. İnsallah sifa olur da sorun her ne ise gecer.
(1,598 puan) tarafından
İnşallah canım Allaha emanet olsun yavrularımızın canları
(667 puan) tarafından
Amin inşallah çok saolun yorunlarınız için emziriyorum evet ben tüketeceğim çok teşekkğrler
(1,598 puan) tarafından
Ay çok şükür canım sabah akşam ye sen bide yemeğine beslenmene çok dikkat et probiyotik ağırlıklı beslen sebze et meyve yoğurt eğer süt tüketiyorsan hemen bırak süt alerjiktir dokunur haliyle bebeğe de geçer basit karbonhidratlardan uzak dur ne bileyim şuan kabaca anlatmaya çalışıyorum et tavuk balık ciğer yumurta yoğurt peynir kefir sarımsak soğan tereyağı kış sebzeleri çıkmaya başladı onları da tüketmeye çalış  bol bol. Su içmeyi de ihmal etme en kısa zamanda güzel haberlerini bekleriz canım benim ❤️
(5,342 puan) tarafından
Yaa valla icim rahatladi emzirdiginize cok sevindim. İnsallah bebeginize sifa olur. Gunde 2-3 kez yapin. Sabah-ogle-aksam.
(667 puan) tarafından
Çok saolun desteğiniz için inşşallah  iyiki varsınız
(5,342 puan) tarafından
Cig sogan tuketin sumak ekleyip. Gunluk zerdecal kullanin yemeklere. Ev tursusu yiyin :)
(667 puan) tarafından
İnşallah canım çok saol şimdi hemen yaptım yedim devam edeceğim şifa olsun inşallah duacınızım teşekkürler
(1,598 puan) tarafından
Canım benim sende iyiki varsın Allah seni evladinla sevdindirsin güldürsün ❤️ minnak Allah razı olsun söylediklerinde harika şeyler kesinlikle bunlara önem ver annesi Allah'ın izniyle yeme düzeni sağlam oldu mu Allah'ın izniyle hastalik kolay kolay gelmez
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Genetik.testi yaptırdın mi yaptır derim bacımin ogluda öyleydi değişik bir hastalık çıktı her ay ateşi çıkardı düşmek bilmezdi kortizon kullanıyor suan
(2,685 puan) tarafından
Yorumu okuyunca aklima akdeniz anemisi geldi ondada surekli ates olurmus
(667 puan) tarafından
Genetik test yaptırmadım canım bi kramazom anelizi yaptılar down testi okadar çok saol dediğin için bunu doktora söylicem nasıl yapılıyorsa yapsınlar
(667 puan) tarafından
Bu kan testinde çıkmazmıydı acaba sürekli kan aldılar çocuktan kam değeri düşük dediler sadece
(4,589 puan) tarafından
Akdeniz anemiside bı ihtimal gerçekten sanırım oda genetik emin değilim ama sen bı genetik test işte doktoruna de o seni yönlendirir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
0 oy
12 cevap 561 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (127 puan) tarafından soruldu

406,078 soru

12,174,319 cevap

36,647 kullanıcı

...