0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (1,445 puan) tarafından
Kızlar 1 hafta önce olmuştu şimdi yine oldu 5 büyüklüğünde vardır çok korktum evde de kızımla tekim napıcam kafayı yiyorum? 

11 Cevaplar

0 oy
(4,185 puan) tarafından
Geçmiş olsun beterinden korusun rabbim.
(4,185 puan) tarafından
4.6 olmuş
(1,445 puan) tarafından
Evet evet çok yakında olduda baya bi korktum üstüme birşeyler aldım nolur nolmaz çılarız hemen diye
-Reklam-
0 oy
(561 puan) tarafından
Bizde ercişteyiz valla baya bi hissettik
(1,445 puan) tarafından
Tuşba da olmuş canım bizde tuşbanın bi ön mahallesindeyiz ipek yoluna bağlı tam burda oldu bir daha olmaz inşallah çok korktum
(561 puan) tarafından
Allah beterinden korusun canım
0 oy
(18,125 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 
(1,445 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok sağol canım benim
0 oy
(1,212 puan) tarafından
Geçmiş olsun korkma hemen üzerinize bisiler alıp sakince aşağı inin
(1,445 puan) tarafından
Canım hiç kimse inmemiş salladı biraz bizim apartmandan tık yok heralde alışkınlar baktım millet balkonunu temizliyor
(1,212 puan) tarafından
Ozaman yinede hazilrikli bekle
0 oy
tarafından

image

tatvanda biz de hissettik baya salladı ama uzun değildi.Rabbim afetinden korusun.
(14,139 puan) tarafından
Hayirlisi olsun bizimdr 1 ay olcak geleli iste gecmis olsun buaarada bende posttan ogrendim deprem oldugunu:(
tarafından
Nalan evet depremlerden sonra bir süre göz tavanda yaşanıyor maalesef. Ama bir süre sonra en azından çok korkmamaya alışıyor insan. Rabbim afetinden korusun. Tedbirli olmakta fayda var işte. Biz bir çanta hazırladık. Kapının önünde duruyor. Kalabalıklar yaptığı falan umurumuzda değil. Bir şey olsa alıp çıkmak için.  Çarşının içi çok kalabalık. O arabayla inmiyorum. Sahil de kalabalık çok dışarı çıkmıyorum zaten kış geldi bir altı yedi ay evde hapis zamanları geldi:)
Size de hayırlı olsun canım. Bu aralar sizin orası da çok hareketli. Senin eşin de mi askeri personel. Doğu çok yıpratıcı kızlar. Piskolojşnizi ona göre hazırlayın...
(14,139 puan) tarafından
Neresi hareketli ay biz daha cok yeniyiz bana mi dedin yiprqticimi gercekten burda tanistifim.esler cok memnun gitmek istemiyirlar burdan
tarafından
Eşinin branşı ne bilmiyorum ama genel olarak yıpratıcı. Allahallah gerçekten memnunlar mı:) Tek burası değil doğuya gelen bütün arkadaşlar çalışma şartları vs yıprandıklarını söylüyorlar. Şaşırdım sen memnunlar diyince açıkçası ne diyeceğimi de şaşırdım:)
(14,139 puan) tarafından
Tanistiklarim hep asker esleri valla gitmek istemiyorlar burdan  :) kimi gorsem.kimle tanissam.hepsi aynisini diyor
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah o korkuyu hiç yenemedik bizde malatyada yiz sürekli oluyor 
(1,445 puan) tarafından
Evet canım ya benim de ailem malatya'da şükür prefabrik çıktıda şimdilik ordalar sallansa bile ödümüz kopuyor diyor annem gıl arkadaşlarımda küçük birşeyde bile hemen fırlıyorlar dışarı
(4,987 puan) tarafından
Evet yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz yine büyük bir deprem bekleniyormus burda
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Canım korkma. Evde güvenli yer belirle. Her odada güvenli bir yeriniz olsun. Allah korusun öyle bir dueumda panik yapmazsın hemen oraya gidersin. 
(5,455 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bu arada
(1,445 puan) tarafından
Canım geçen gece oldu bir yerimiz bile olsa gece o kafayla nasıl güvenilir yere giricez diyorum bugün de gündüz ha bire göl tarafı sallanıyor acayipkorkuyorum valla birde sürekli oluyor yani bu arada çok teşekkür ederim çok sağol canım benim
0 oy
(1,754 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım rabbim esirgesin ins ❤️4.6 olmuş bu arada baya sarsar ay dikkat et kendine ☺️

image

0 oy
(5,477 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim afetlerden saklasın 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah'ım beterinden korusun hepimizi sallanıyor Türkiye'nin 4 bir tarafı Allah'ım sen koru bizleri 
0 oy
(9,725 puan) tarafından
Allahın altında oldugunu hatırlarsan belki dayanabilirsin ferahlarsın canım. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 667 göst.
8 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 324 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masal56 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 27 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
4 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sudemm (68 puan) tarafından soruldu