Kızım 5 e gidiyor halen okuma yazma bilmiyor ilk önce tanısı hafif düzeyde zihinsel di şimdi disleksi deniliyor. Ve kızım fiziksel olarak yaşıtlarından baya geri Şubat ,2014 doğumlu boyu kısa zayıf 23 kilo esmer bir kız. Onun sınıfındaki kızlar fiziksel olarak gayet büyük gözüküyor lar kızıma göre ve çocuklar gerçekten çok ama çok acımasız bilinçsiz ce kızım okul açıldığından beri iki defa gitti okula anne kızlar bana **** diyor dedi sonra başka bir kız kızıma hamam böceği demiş ben her okul çıkışı çocuk avlar oldum kim hangi kız bulup kızi korktuyorum akşama evinize gelecem babana annene söyleyecem kızımdan özür dile yoksa evinize gelecem felan özür diletip konuyu kapatıyorum öğretmene ne kadar desem boş çocuklara kızımla bu gün kim oynadı deyip kızlara 10 yl 15 TL verip öyle kızıma arkadaş etirmeye çalışıyorum evet yanlış ama bende mecburum. 3 üncü günü kızım anne yeter ben gitmiyecem okumak istemiyorum dedi bide çok duygusal bir kız. Üstüne gitmedim tamm dedim şimdi özel a sınıfına göndermek istiyorum bu gün piskiyatri doktoru bana senin çocuğun aslında devlet okuluna normal bir sınıfta okuya bilecek bir çocuk sadece akranlari zorba dedi ben olsam özel a sınıfına yolamam dedi kafam karıştı şimdi ben ne yapmalıyım özel a sınıfı çokmu kötü yolayan varmı acaba