0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Bacak arası resim istedim bana bunu verdi hiç bişey anlamadım.. Anlayan varmı?? 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(9,109 puan) tarafından
Kaç haftalık hamilesin. Niye bacak arasını istedin cinsiyete bakmak için mi
(9,109 puan) tarafından
Kaç haftalık oldun şimdi. Benim de iki oğlum var iksiinde de kesem top gibiydi. Bu yassı gibi biraz. Ben kız diyorum ama anladığımdan değil sjsjsj
(22 puan) tarafından
Burda 16 haftaliktim. Bebek 10gun önde dedi hatta. Diğerlerini hemen öğrenmiştim ama bunda bi net cevap alamadım. Çıkıntı var dedi sonra kız dedi sonra erkek dedi. Benim kız istediğimi biliyor, içime erkek doğdunuda çünkü kızımda çok uyurdum daha farklıydı. Yada psikolojik bilemedim.. Benim bir kızım daha olacaktı ama 12 haftalikken düşük yaşadım :( tabiki sağlıklı olsun cinsiyet hiç önemli değil ama kiz olursa kızım için çok seviniriz
(9,109 puan) tarafından
Benimki de aynı cinsiyet ama iki hamileliğim de birbirinden çok farklıydı. İlk oglumda aşırı uyuyodum ben de. Hatta onda tek sıkıntım uykuydu. Ağrı sızı bulanti yoktu hiç. Başın sağolsun canım Rabbim cenntte kavuşturur inşallah. İki kız iki oğlan güzel olur tabi. hayırlısıyla gönlündeki olur inşallah
(22 puan) tarafından
Bende kızlara hamile kaldığımda cok uyurdum hiç enerjim olmazdı. Oglanlarda tam tersi ve bundada öyle uyumak yok enerjim tam tersi oluyor. Yani oglankilerle aynı. Hayırlısı artik ayın 1inde öğreneceğiz
(9,109 puan) tarafından
Rabbim hayırlısı sağlıklı evlat versin inşallah.
-Reklam-
0 oy
(577 puan) tarafından
Bacak arası derken ?!
0 oy
(9 puan) tarafından
Bu kizdr cnm 3 çizgi gozukuyor
(1,459 puan) tarafından
Aynen
(22 puan) tarafından
Bana net bişey diyemedi nasil nerde görüyorsunuz?

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 250 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde meltem89 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 191 göst.
23 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 426 göst.
0 oy
8 cevap 384 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde DeryaDenizz (1,016 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,163,021 cevap

36,612 kullanıcı

...