0 oy
341 göst.
Aile kategorisinde (5,163 puan) tarafından

İki dk mutfağa gittim yemeği getirmeye eşimde yanımdaydı çocuklar icerdeydi iki dk sürmedi işimiz kızımda içerde meyve suyu içiyordu içeriye bi geldim kızım meyve suyunu oğlumun kafasına boşaltmış:ermm: sesi kesilmişti anlamaliydim bişey karıştırdığını :Dgelde delirme :)var mi sizinde böyle sinir bozucu anılarınz :)

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bak sennn:D. Ya çok fena bu bebeler

(5,163 puan) tarafından
Hemde nasıl :)))
-Reklam-
0 oy
(3,356 puan) tarafından

Mutfakta çorba koyuyordum odada sesi kesildi bende oyuncaklarıyla oynuyor sandım bi gittim beni görünce benden önce tepki veriyor “anne abooooo” diye kızmayım gibisinden muhtemelen:D 

Yastığın içindeki bütün elyafları odanın her yerine boşaltmış yaymış iyice:D güler misin ağlar mısın işte:)

(5,163 puan) tarafından
Aynen güler misin ağlar mısın ben sinirlendim eşim gülüyor  :)
(9,162 puan) tarafından
Benimki suçlu olunca öpücük atıyor sjsj
(3,356 puan) tarafından
Bende tam senin postunu yazdım aynı anda:) öpücük de atıyor benimki bende eriyorum o an tabi:))
(5,163 puan) tarafından
Benimkide aynı anneee diyor sonra öpücük atıyor :)
0 oy
tarafından
Büyük kızımın yaramazliklari çok oluyordu 
(5,163 puan) tarafından
Benimki daha 26 aylık ya daha büyükse nolur acaba :))
tarafından
O aylarda çok oluyor zaten ☺️
(5,163 puan) tarafından
☺️☺️☺️
0 oy
(10,043 puan) tarafından
Olmaz mı oğlum sen dolaptan sürülebilir cikilotayi al oyuncak arabalarını al cikilotaya sur sonra koltuklarin üstünde sür. Ben mutfakta kahvaltı hazırlıyorum :D anne bak her yer çamur oldu mex(kamyonu) çamura battı onu kurtarmanın gerek dedi odaya bir girdim peşinden manzara şahane:D
(5,163 puan) tarafından
:)))))))) tam cildirmalik ya
0 oy
(3,253 puan) tarafından
Ayy benim oğlum geçen günü bulaşık Makinesi tablet yerine çiş yapmış makina doluydu

Resmen delirdim
(5,163 puan) tarafından
Ay güldum kusura bakma :))))
(3,253 puan) tarafından
Sorma canım ya
Lavaboya gider klozete çiş yapmak yerine hemen yanındaki gidere yapar yani say say bitmez  eşim gelir kim yaptı diyince annem yaptı diyor
(5,163 puan) tarafından
Hahaha ya çok fenaymis :) yaşı kacki
(3,253 puan) tarafından
3 yaş oldu
(5,163 puan) tarafından
Minik yaramaz☺️
0 oy
(669 puan) tarafından
Kızım sudokremi ele geçirip kafasından aşağı halılarda dahil olmak üzere her yere sürmüştü 3 gün arindiramadim saçından kremi bide 7 8 aylıkken yurutece kiler dolabından yeşil mercimeği yere dökmüş üstünede yağ döküp bütün evi dolasmisti öyle yurutecle üstünden geçip sadece 3 dakika duşa girmiştim 
(5,163 puan) tarafından
Allah'ım beteri beteri var dedikleri senin bebe olsa gerek :))
(669 puan) tarafından
Hiç sorma evin bütün halılarını yıkamaya vermiştim onun kıyafetler çoraplar cöpe tabi arınmadı :D bide mutlu olmuş görmen lazım ordan oraya uçuyor yurutecle ekmek bulmuş kemire kemire manyakk evlat ya :D
(5,163 puan) tarafından
Ani olarak kaldı işte :))
0 oy
(445 puan) tarafından
Sen birde bizim evi gör savaştan çıkmış gibi birde tek çocuk olduğu halde eve bomba atılmış gibi Allah yardımcımiz olsun valla bazen oturup ağlıyorum 
(5,163 puan) tarafından
Zaten benim evi hiç gormeyin:)) bugün mantı açayım dedim maşallah ikisinin eli de değdi heryer un oldu oisman oldum ilk ve sondu :)))
(445 puan) tarafından
Ama onların eli değince de ayrı bi tatlı oluyor ama o un olayını hiç sorma benimkide ilk una saldırıyo :))
(5,163 puan) tarafından
Öyle tabi ☺️valla berbat ediyorlar heryeri:))
0 oy
tarafından

Abbbooovvvv o ne fena çocuk öyle hahahaha :D benimkiler genelde kendilerine ediyorlar  :D

(5,163 puan) tarafından
Uyudu uyandı hanimefendi bisküvi yiyor :)))
0 oy
tarafından

Caksaydin (!) 2 tane ağzına anası değil misin :D

tarafından
Babasıdır döverdi severde kocası değil mi döverde severde aldatirda... bunların kafa yapıları böyle
tarafından
Katılıyorum. Kafa yapısı bu.
(5,163 puan) tarafından
Ne kaçırdım:)
tarafından
Eşim kızımın kulağını çekti postunu oku orda moryelin yorumuna bak anlarsın cnm
(5,163 puan) tarafından
Ha görmemiştim o posta bakayım
0 oy
(16,942 puan) tarafından
Geçen sene ramazan ayında benim çocuklar sabah erkenden uyanmış çikolatayı dolaptan çıkardı. Oğlumun üstü başı yüzü gözü mutfak halısı her yer çikolata. Neyse bende içerde uyuyorum yanıma geldi anne acıktım diyor. Bende uyuyorum ama bi yandan da çikolata kokusunu alıyorum bı gözümü açtım oğlum kapkara duruyor karşımda dedim heralde ruyadayim kapattım gözümü uyuyorum oğlum hala beni dürtüyor. Bir uyandım aboooo ne gorim oğlum her yeri batirmis. Kalktım sabahın köründe oruçlu oruçlu o halıyı yıkadım 
(5,163 puan) tarafından
Ayyyy gözümde canlandı bir an :)))
0 oy
tarafından

O zamanlar daha süt emen bebeydi. Küçük bir ayısı var. Mutfaktayim baktım bundan ses yok odaya bı gittim beni fark etmemiş. Uzanmış Açmış memesini koymuş ayıyı memesine biraz geçti kapattı göğsünü ayıya "memi bitti memi yok" deyip ayağa kalktı ben bir güldüm buna sıpaya bak hele :D

Kopyala yapıştır yapmakta üstlerine yok bunların :woot:

(5,163 puan) tarafından
Şu an yaşıyorum desem aynısını :)))
tarafından
İnanırım canım neye inanmayalim ☺️
(5,163 puan) tarafından
☺️☺️☺️
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Allah yaa nasıl güldüm :) bizde çookkkk anlat anlat bitmez :) sofrada gözümüzün önünde yoğurt kasesini gözümüzün içine baka baka kafasına boşaltmıştı ortancam güldük foto çektik yıkamaya götürdük napalım.. Bu sadece bi örnek hepsinden anlatsam kitap çıkar :D
(5,163 puan) tarafından
Valla bana da kafayı yedirttielr geçen gün kızımı arıyorum odanın içinde ama nasıl korkmusum eşime bakiyorum gayet sakin diyorum asos nerde onunde ha diyor önümdeki kızı odada aradım :)))
(11,033 puan) tarafından
Deliricez o olcak sonunda :D
(5,163 puan) tarafından
Öyle görünüyor valla :)))
0 oy
tarafından
Zaten ses kesildimi patlama öncesi sessizlik oluyor ben çocuklar bagrisirken bakmıyorum ses kesildimi koşuyorum
(5,163 puan) tarafından
Aynen aynen sesi kesilince aha diyorum bişey yaptı bide kardeşi varken korkum artiyor daha da :))
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Bende 2 dk mutfağa kaçtım kızım mısır patlatmistim hepsini birbirine katmış karıştırmış zetwn peşinden gelmiyorsa bilki bireyler karistiriyor demektir:) 
(2,467 puan) tarafından
Şimdi heryer mısır işin yoksa temizle temizle daha ikizlerin dersleri var bu annelik ne zor sey
(5,163 puan) tarafından
He valla çok zor yıkadım küçüğü yatırdım şimdi ikide de ayakta:)
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Aman başka bisey olmasında meyve suyu cikolata heryer yemek olsun isterse canları saolsun yeterki 4 gün önce kizim büyük kaza atlattı zaten bunun oncesindede kırılan dökülen ne varsa çok titiz olmama rağmen kafama takmazdim o olaydan sonra iyice saldım önemli olan sağlıklı çocuklarımız şükür 
(5,163 puan) tarafından
Ay sen böyle dedin aklıma geldi kızım küçüktü biraz daha bişey kırılmıştı iyice temizledim ama koltugun altına kaçmış görmemişim ufak parça almış onu ağzına gelmiş bana gösteryor Allah'tan yutmadi da yanıma gelfi :(
(5,234 puan) tarafından
Rabbim korusun valla onları meleklerim benim cok korkuyorum o yüzden evime ne olursa olsun canları saolsun yeterki
(5,163 puan) tarafından
Aynen öyle balla canları sağolsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 419 göst.
30 Aralık 2020 Aile kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
0 oy
7 cevap 71 göst.
14 saat önce Diğer kategorisinde Yaprak.k (13,404 puan) tarafından soruldu
0 oy