0 oy
176 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (869 puan) tarafından
Kızlar psikolojik olarak iyi hissetmiyorum bu tarz şeylere yönlenmek istiyorum ama tek bildiğim zincir çekmek yapanlar nasıl başladınız 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,717 puan) tarafından
Bende senin gibiydim çok kötüydüm evde kendim iş yapıyorum ama bana çok daha iyi gelen günlük zikirlerdi sana da tavsiye ediyorum dene gerçekten ferahlicaksin

Her yerde her zaman okuyabilirsin

100 La ilahe illallah

100 sübhenallahi ve bi hamdihi

100 “Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu’l mülkü ve lehu’l hamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr.”

100 “Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahü vallahü ekber.”

100 “la havle vela guvvete illa billahil aliyyil azim”

100 “la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.”

1000 “Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.”

100 “Allahümme Rabbenâ Âtina fi’d-dünyâ haseneten ve fi’l-âhireti haseneten ve Kınâ azâb’n-nar.”

1000 Estağfirullah

,

100 Fatiha süresi 100 ihlas hayızda okunmuyorr 

YouTube de çok güzel battaniye yapımları var çok basit onlarla da oyalanabilirsin 
(869 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
(1,717 puan) tarafından
Rica ederim
tarafından
Anaa ne güzel yorum.
(1,717 puan) tarafından
Bence tek Allah'a sıgınınca rahatlamak daha güzel feralıyorsun sonuçta derdini bilen Allah olunca dermanda veriir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Youtubeden falan bak öğrenirsin inşallah canim 
(869 puan) tarafından
Bakıyorum canım da pek anlayamadım
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Yaptım geçen sene malzeme var da elim hiç deymedi kizceme yapar yapar takarım ama örgü cidden insanı ferahlatiyor 
(869 puan) tarafından
Makrome yapıyordum ama küçük bebeğim var onda çok dökülüp saçılıyor ortalık
(2,936 puan) tarafından
Zor o ama toka işi kolay ama oda uğraştırıcı ama yaptıkça yapasın geliyor modeller ortaya çıktıkça bidaha yapayım diyon hastalık gibi
(869 puan) tarafından
Benim  için çok iyi olur valla öğrenmesi zormu
0 oy
(243 puan) tarafından
Kiz ben dügme dikemiyordum ama izleye izleye baka baka ögrendim kanaviçe işliyorum instada sayfa açtim satiş yapmayabasladim hatta kendime dikiş makinesi aldim onuda öğrendim simdide nakişli tokalar yapiyorum ablamda tiğ işi yapiyor birlikte satiyoruz 
(869 puan) tarafından
Maşallah canım bol satışların olsun
(243 puan) tarafından
Allah razi olsun canimsin
0 oy
(987 puan) tarafından
Size tavsiyem amigurumi kursuna gitmeniz akliniza gelen herşeyi rahatlikla örebilirsiniz 
(869 puan) tarafından
İmkanım yok canım
0 oy
(2,449 puan) tarafından
Şu aralar bende böyle bi arayıstayım Trendyol dan punch seti baktım kolay ve Uygun duruyor onu deneyecegim
(869 puan) tarafından
O neki canım
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Canım dikişten anlar mısın? Ya da öğrenebilir misin birşey tavsiye edicem
(305 puan) tarafından
Ben dikişi cok severim merak ettim tavsiyenizi
(5,471 puan) tarafından
https://instagram.com/kecekitapatolyesi?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Bu tarz kitaplar yapabilirsin. Sayfa başı para alıyorlar.

https://instagram.com/kecedekorr?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Yada bu şekilde hediyelik eşya, dönence falan da yapabilirsin. Hem çok keyifliler hem de ücretleri yüksek :) hem de tokadan daha çok müşteri bulursun :)
(305 puan) tarafından
Aslında kısmet işi bunlar ben hiç ticarette iyi değilim bilmiyorum Instagramda örgü sayfam var çok güzel patikler yaparım ayrıca amigurumi bebek ördüm bı ara dikistede iyiyim eşofman takımı olsun çocuk giyimi olsun gayet güzel yaparım ama ticari olarak yapamıyorum satmıyorm soran pahalı diyor ki zaten malzeme pahalı çok bı kar olmuyor bedavacilar hep denk geldi  :)
0 oy
(305 puan) tarafından
Örgude guzel kafa dağıtmak için ama imkan varsa dikiş yapamk aşırı güzel giyim kalıpları var kumaşa seriyorum ona göre kesip biciyorum pijama takımları falan yapıyorm bitince okadar motive oluyon ki başarmanın verdiği mutluluk aşırı güzel hobi olarak deneyin derim
(869 puan) tarafından
Kendimi çok beceriksiz hissediyorum
(305 puan) tarafından
Hiç öyle düşünmeyin herşeyin yapılışı YouTube var ne yapmak istiyorsanız ondan başlayın amigurumi bebek tarzı şeylerde örebilirsiniz videoyla birlikte yapın odaklanın yapilmicak şey yok
0 oy
tarafından
Makrome yap harika bisey 
(869 puan) tarafından
Onu biliyorum canım o çocuklar ile zor oluyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
1 Şubat 2022 Kültür-Sanat kategorisinde AlpereninAnnesi (1,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde AlpereninAnnesi (1,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 403 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
1 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Merikoo (816 puan) tarafından soruldu

405,941 soru

12,167,828 cevap

36,631 kullanıcı

...