0 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi akşamlar kızlar ben ağlayamıyorum ya yeni değil küçüklüğümden beri gizli gizli ağlardım ama artık oda yok herşeye ağlayan insanlara çok özeniyorum ya insan ağladı mi rahatlıyor

Ağlayamamak çok kötü bir şey 

15 Cevaplar

0 oy
(12,757 puan) tarafından
Ay herseye aglamakta iyi degil kiz. Ben ota b.oka aglarim
tarafından
Ne güzel hiç ağlayamamak daha kötü
(12,757 puan) tarafından
Dozunda guzel :) seninkide kotu ama bende asiri asiri duygusalim ya hemen gozlerim dolar herseye
(2,394 puan) tarafından
Ben de çeşmeler hemen hemen herşeye açık emîn ol oda kötü seni zayıf gösteriyor ve bu durum beni ekstra delirtiyor daha çok ağlıyorum
(651 puan) tarafından
Ben çok vicdansız oldum evlenince ya niye oldum öyle bilmiyorum dönüp kaliyorum uzulucek birşeye bile boş bakıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,659 puan) tarafından

Ben film dizi gercek olmadığını bildiğim halde ağlarım :D

tarafından
Babamda öyle halam ablam of ben kime çekmişim
0 oy
(11,027 puan) tarafından
İyi akşamlar.. Var ki bi sebebi ağlayamıyorsun. Küçükken gizli ağlaman korkudan mıydı mesela? Var bişi onu çözsen ağlarsın hönküre hönküre
tarafından
Ya ben küçükken ağladığımdan bı keresinde amcam mıydı kimdi tam hatırlamıyorum şuna bak şuna ağlarken ağzı nasıl açılıyor diye dalga geçmişti bende o günden sonra hep utandım ağlamaktan sebep bu diye düşünüyorum
(11,027 puan) tarafından
İşte bunu aşman lazım. Ağlamanın normal bişi olduğunu kabul etmen utanmaman lazım. Ha nasıl yaparsın bilmiyorum ama yapmalısın. Dönem dönem olsa geçer derdim ama hep böyleyse sıkıntı. Youtube psikoloji videolarına bak istersen. Tülay Kök diye biri var anlatımı biraz yavaş falan ama samimi onun videolarda kendine göre bişi bulacağından eminim. Dinlemeni tavsiye ederim
tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
(11,027 puan) tarafından
Rica ederim ❤
0 oy
(10,070 puan) tarafından
İlk defa kendim gibi birini gördüm.bende aglayamiyorum gerçekten çok kötü bir şey 
(10,070 puan) tarafından
Bende 6 sene birlik yaşadım sürekli ağlamamak için duygularımı bastırdım.aglarsam kan dökülur dedim içime ata ata artık ağlamam gelmiyo
(997 puan) tarafından
Kızlar bende sizdenim bunun tek sebebi gurur. Bilginiz olsun . Gurur yaptığınız için ve kendinizi küçük göstermemenizden dolayı ağlayamıyorsunuz ve bir zamandan sonra bundan dolayı iyice gaddarlaşıyorsunuz tamamen o duyguyu köreltiyorsunuz
(10,070 puan) tarafından
Kız vala gaddar olamiyorumda pufuduk gibi kalbim var :))
(997 puan) tarafından
Sadece bu konuda canım kendine karşı oluyorsun yoksa bende öyleyim kimseye kıyamıyorum:D eşim bazen diyor ki ben doymadım senin yemeğini bana verir misin diyor hemen uzatıyorum bana "Senin vicdanını .." diyor  :D
(10,070 puan) tarafından
Olabilir canım ama bence duygularımızı bastırdıgimiz içindir
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Yemin ederim bu ben aglayamiyorum ya bir ağlasam hem içime hem gözlerime şifa olcak ama aglayamiyorum içime atıp atıp eriyorum çünkü en afak şeyde etkilenip günlerce etkilenen bir insanim 

Daha kötüsü ben çocuklarıma da öyleyim misal evi alt etsinler ses çıkarmam kavga etseler ses çıkarmam ama aglamalarina gelemiyorum büyük kızlarımın küçük travma var mı onu da bilmiyorum 
tarafından
Beniim küçük kızda 5 yaşında çok ağlayan bir çocuk bebekliginden beri bende hep ağlama diye uyarırim
0 oy
(6,112 puan) tarafından

Ay neguzel :)) yik ben herseye aglarim.   Onu gec biriyle konusurken bile huzunlenebiliyorum gozlerim doluyor agladim aglicam moda giriyorum o da kotu.:) Kizimin ogretmeniyle knusuyorum mesela soyle soyle sorunlar var falan ne yapabilirim gibisinden bunu derken huzunleniyirum . Kadinin karisinda agladim aglicam ota bo.ka  aglarim zaten ama boyle biriyle knusurken bile aglama istegimin gelmesi beni sinir edio. Bazen esimlk konurken de gelir aglama istegi resmen goum doluo noldu dio esim  agladim aglicam o derece belli oluo

tarafından
Oda kötü ya dengede olmalı ama olmuyor
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Benımde önüme kova koysan dolar o kadar ağlarım ki küçüklükten beri herkes laf eder. Esım çeşme mübarek der:)) durduramma kendimi iyice aglarm
tarafından
Ne güzel ağlayamamak çok kötü bir şey
0 oy
tarafından
Bende artık ağlayamıyorum resmen göz yaslarim kurumuş o derece şimdi Allah korusun birinin canına birsey olsa yada bana olsa bi damla akmaz o boyuta gelmişim eskiden her ota boka ağlardım hemen gelirdi şimdi eser yok ve böyle olunca herkes demediğini bırakmıyor kalpsiz ruhsuz olduğumu söylüyorlar 
tarafından
Hiçte öyle değil ama inanın içi kan ağlıyor
tarafından
İçten içe kendimi yiyorum kimse görmüyor insan büyük bi travma yaşayınca tüm duygularını kaybediyor ben bunu fark ettim
0 oy
(2,167 puan) tarafından
Ben de önceden hiç ağlayamazdım. Kızım doğdu her halta ağlar oldum. Bugün yeşilçam filmine bakıyorum. Saçma sapan şeye oturdum hüngür hüngür ağladım 
tarafından
Yaa ne güzel keşke aglayabilsem
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Ya bende oyleydim önceden biri ağlasın bende ağlardım annemi kaybettikten sonra hicbirseye ağlayamıyorum bir tek deprem olunca kendimi kaybetip ağlıyorum 

Rabbimde ağlatmasın hep güldürsün 
tarafından
Amin ama ağlayamamak çok zor birşey
0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bir an soruyu ben sordum sandım bende her şeye ağlıyordum babamı kaybedince bir şeye düzgün ağlayamaz oldum.Baba acısının yeri çok başka artık öyle kolayca ağlamıyorum.
tarafından
Allah rahmet eylesin inşallah
0 oy
(4,294 puan) tarafından

Bende ağlamak istemezdim çünkü ağladıkça sanki küçük güçsüz hissediyorum ağlamayan insanlar bana güçlü geliyor Güçlük olmak isterdim dizi olur ağlarım Bi haber görürüm ağlarım şehitlere kavuşmalara hep ağlarım hatta eşim bana olumsuz bisey desene ağlarım bu huyumu hiç sevmiyorum birazcık cevap versem birazcık güçlü hissetsem çok iyi olurdu:angel:

0 oy
(532 puan) tarafından
Kız bende anneme geçen dedim anne önceden ağlamasını bilirdim şimdi ağlamasınıda bilmem unutmuşum kalbimmi taşlaşmış derim hep ama bilmiyorum 
tarafından
Benim içim kan ağlıyor ama göz yaşım gelmiyor
(532 puan) tarafından
Aynen benimde öyle olmuş ya
0 oy
(417 puan) tarafından
Bende aglayamam pek.
0 oy
(388 puan) tarafından
Eskiden bende cobuk ağlardım uzcu birsese ağlarım ama kavga da tartışmada asla ağlamam 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 598 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 596 göst.
4 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,950 soru

12,325,829 cevap

39,092 kullanıcı

Kategoriler

...