Ben 15 yaşındayken su şişesindeki kiloragı su sanıp içmiştim korkudan annemede söylememiştim ve baya kusmuştum sonrada öyle sabaha kadar uyumuştum boğazımın çok yandıgını hatırlıyorum hala daha annem bilmez ve hiç doktora gitmedim
Detarjan falan icmedim ama sinek yemişim ben hatirlamiyorum
Çamaşır suyunun tadını merak etmiştim ona bakmıştım dilimle resmen uyumuştu dilim ertesi güne kadar
Kolonyanin tadına bakmıştım birazcik
5 kuruş yutmustum onu hatırlıyorum
Allah'a şükür oyle şeyler yapmamışım ama bi değişik birşey yapmışım annem bana çay koyarmış önüme koyarmış bi bakarmislarki bardak kırık cam yok kırığını bulamazlarmış ağzımla çay içerken kırarmışım onu kırığını bilmiyorum yutar miydim napardim ama asla bulamıyorlarmış Nerde olduğunu her anlattıklarında gülerim bu durumu
Eskiden yoğurt bakirlari gibi kablarda bulaşık deterjanlari olurdu annem bulaşık yikiyordu girdim tezgah altına yoğurt diye parmakladim deterjanı tabi annem fark etti
Yok icmedim icsemde tam bir drama Queen olduğum için ortalığı ayağa kaldırdım galiba benim biraz korkak bir yapım var birşey olur diye çok korkardım öyle durumlarda kusmak daha tehlikeli ya iyi birşey olmamış canım ,bir kez kolumu kesmiştim köpekden kaçarken birkaç kez de düşmüşümdür onun dışında başıma birşey gelmedi ki kolumu kesince bile ailem nerdeyse hastaneye götürüyordü önce pansuman yaptık sonra kan durdu gitmedik
408,409 soru
12,270,502 cevap
37,577 kullanıcı