0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,330 puan) tarafından
Kızlar iki aydır acilde kadın doğum da sürekli kanımı alıyor kar 10 haftalik olcm nerdeyse ya dış gebelik ya kimyasal diyorlar iki günde bi gel diyorlar şimdi kızımda ben de rahatsıziz pazartesi randevum var poliklinkten acaba geç kalınırsa bişey olirmu bide net bişey demiyorlar acil de ki doktor kar poliklinik doktor net bişey söyler diye ondan randevu aldım çok yoruldum artık sürekli gitmekten iki aydır kızımda rahatsız oluyor hemn küçük bi usumede siz bu durum da napardinz

2 Cevaplar

0 oy
(928 puan) tarafından
Ben valla bir kez kan verdim hamile olduğumu öğrendim diğer kontrole kadar da kan vermedim, ay sürekli kan mı verilir 
(2,330 puan) tarafından
Bnm normal gebelik değilmiş bacım oyuzden beta takip yapıyormus ama net bişey demiyor lar
(928 puan) tarafından
Tamam da hadi en fazla 3 defa alsın diyelim kanı onda zaten iyi mi değil mi belli olur.hem neden sürekli acile gidiyorsun anlamadım
(2,330 puan) tarafından
İki günde bir randevu olmadı gi için acile yönlendirme yapıldı bn de anlamadım sürekli kansızlık da var bide korkuyom Allah korusun düşüp bayilcam bı yerde diye
(928 puan) tarafından
Sağlık ocağında da takip edebilirsin ki
-Reklam-
0 oy
(577 puan) tarafından
Neden sürekli acildeki doktor?poliklinike başvurmanız daha doğru olurdu en başından 
(2,330 puan) tarafından
Evet doğru bacım da iki günde kan verilmesi için acile Yönlendirdiler
(577 puan) tarafından
Kuzenim kimyasal gebelik geçirdi o da bayağı zorlandı kan alıp değerleri yükselecek mi düşecek mi diye bayağı beklediler hastanede yatarak tedavi gördü o.emin olunca müdahale edildi
(2,330 puan) tarafından
Nasıl bı tedavi gördü bacım ilaçla mi düşürdü Lee acaba
(577 puan) tarafından
Evet ilaçla düşürüldü
(2,330 puan) tarafından
Kaç gün kaldı acaba
(577 puan) tarafından
Bir hafta diye kalmış aklımda.ama siz de öyle olacaksınız diye bı şey yok  iki defa yaşadı aynı durumu ikincisinde hastanede kalmadı mesela.iyi düşünün siz
(2,330 puan) tarafından
Tam çok sağolun inşallah ya

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 551 göst.
1 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kader2127 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
20 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (136 puan) tarafından soruldu