0 oy
144 göst.
Aile kategorisinde (1,629 puan) tarafından
Birsey isterim ne gerek war ne yapcan niye alıyorsun falan diyor eve birsey alırım neye aldın ne gerek wardi gibi hevesimi kırıyor gümüş yüzük alacaktım 150 di bunu alıyım ne gerek war bos şeylere hep bos işlerle uğraşıyorsun kalbimi kırıyor hefessim kaçıyor ha durumumuz iyi yani geçen kaban istedim dedim aliyim nereye gidiyorsun neye alıyorsun yani birde demedi tamm al canım sagolsun dese susup oturacam telefonum kırık gitmiş kendine almış onun kapanıyor diye bana da al diyorum neyine kullan ne yapcan kendo eskisini getirmiş oda kapanıyor ses gelmiyor çekmiyor sinyal fırlattım attım 

4 Cevaplar

0 oy
(52 puan) tarafından
Cimrilikten mi yapıyor bunu
(1,629 puan) tarafından
Yeme içme vb şeyleri asla böyle demez yemeğe kahvaltı ya gideriz ama ben birsey isteyince ne gerek böyle
-Reklam-
0 oy
(935 puan) tarafından
Cimri galiba biraz kendisine niye aliyo o zaman ne gerek var deseydin sende ona
(1,629 puan) tarafından
Diyorum bnde çok konuşuyor
0 oy
(15 puan) tarafından
Benim kocamda kıymaz bana. Bende bana değer vermediğini düşünüyorum. Birde göçmen. Göçmenler aşırı derecede pinti ve cimri imiş. Malesef çok geç analdım
(1,629 puan) tarafından
İnan ewlenmeden böyle değil di
(15 puan) tarafından
Severek evlendim ama evlenince hepsi değişir. Bana bakmaya kıyamayan adam hamile iken bana tokat attı. Oyüzden şaşırmam. Bende 2 yıllık evliyim ama sayesinde ruhum 100 yaşında
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Kafasına firlatsaudin belki beynine kan giderdi ne gerek vardı anlardi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 212 göst.
13 Ekim 2023 Aile kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 213 göst.
22 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 245 göst.
15 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 351 göst.
25 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miniktirtil (1,508 puan) tarafından soruldu

403,652 soru

12,093,643 cevap

36,388 kullanıcı

...