0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evi düzenliyordum kızım o ara geldi elini gardroba sıkıştırdı biraz kızardı parmağı ama çok fena sıkıştı  canı çok yandi yavrum nasıl feryat etti. O agladı ben ağladım.

Buz koydum kremledim. Abur cubur verdim öptüm kucakladım. Biraz sakinleşti şimdi biraz daha  iyi çok şükür ama çok ağladı nasıl içim yandı. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her annenin basina geliyor malesef gecmis olsun
tarafından
Çok sagolun
-Reklam-
0 oy
(5,479 puan) tarafından
Herkesin başına geliyo morarma varmı tirnaginda filan canim genelde öyle birssy olunca tırnak da düşüyor çok geçmiş olsun kuzuma 
tarafından
Teşekkür ederim tırnağında bişey yok şükür sadece parmağında kızarıklık var
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Olur kuzum kazara böyle seyler anlık malesef cok gecmıs olsun 
tarafından
Çok sagolun gerçekten Bi saniyede oldu
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bu hayatta en kötü sıkıştırma anını eltimin kızında yaşadım hamileydim eltim balkondan bişey almak için çıkmıştı o sırada kızı da arkasından gitti eltim görmedi plastik pimapen kapıyı bir kapattı o kapının tam kapandığını gördüm baş parmağı bu katlanan yer kapının arasında kaldı ama kızı görecektin canı çıktı sanarsın yemin ederim ki orda doğuracaktım korkumdan o çocuk ağlamaktan mosmor olmuştu artık 

Çok korkarım bu sıkışma boğulma olaylarından nefret ederim  ha birde yanma vat
tarafından
O da çok kötü olmuş benim kızımda ağlamaktan kıpkırmızı oldu çok zor sakinleştirdim. Tam dolaba girmeye çalışıyordu yapma demeye kalmadı parmağını sıkıştırdı. Çok sagolun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
7 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 320 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Asel Erva (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
4 cevap 98 göst.
9 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,289 soru

23,647,908 cevap

308,280 kullanıcı