0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Eczacı doktorun yazdığından farklı vermiş muadilidir dedim ama google da direkt böbrek yetmezliği için yazıyor huylandım açıkçası 

11 Cevaplar

0 oy
(118 puan) tarafından
Ben hamileyken  başka kullanıyordum eczaci tanıdığımız bunu verdi ücretsiz ama içemedim aşırı eksiydi midem kaldırmıyordu Bende bıraktım yine kendi kullandığımı aldim
tarafından
Ben de araştırmadan içmeyeyim dedim ama gebelikte kullanılır yazmıyor direkt böbrekteki kalsiyum oluşumunu önler taş oluşum vs yazıyor napsam bilemedim
-Reklam-
0 oy
(5,163 puan) tarafından
Ben kullandım gebelikte 
(5,163 puan) tarafından
Tadida gazoza benziyor ben sevmiştim bide:))))
tarafından
Çok sağolun ben de kullanırım ❤️
(5,163 puan) tarafından
☺️☺️☺️❤️
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Bir çok faydasını okudum bende sagkikocagina gidip yazdırmayı düşünüyorum 
0 oy
(4,215 puan) tarafından
İcme kiz baska eczazeneye baksin. Kendi bildiklerine ne veriyolarmis. Ben magosit kullaniyorum gayet memnunum
(5,163 puan) tarafından
Anladım kullanılıyor hamielikte onu demek istemiştim tabiki bidaha sorsun arkadaş
(4,215 puan) tarafından
Ben de kullaniyorum canim bi baska markayi. Ben de hamiyeyim :) eczanenin isguzarligina sinir oldum
tarafından
Çok sağolun eşim almış o da nerden bilsin eczanenin öyle verdiğini. Kullanan arkadaşlar varmış demek ki veriliyor ben de kullanırım
(4,215 puan) tarafından
Anlaşmaları filan varsa oyle de yapabiliyolar canim bi daha alirken dikkatli olun. En sinir oldugum sey biseyin kakalanmasi. Sanki baska eczane yok. Adam gibi yoksa yok desene
tarafından
Öyle canım artık kullanırım bi dahakine dikkat edicem
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Ben 21 haftalık hamileyim bunu içiyorum canım ❤️
tarafından
Çok teşekkür ederim ben de kullanırım ❤️
(1,755 puan) tarafından
Rica ederim ☺️
0 oy
(8 puan) tarafından
Magnezyum un farklı formları var. Ne amaçla verdi sana onu öğren. Oksit formu kabızlık için. Biglisinat ve sitrat vardı bir de onlarda kramplar için falan.
tarafından
35. Haftadayım kabızlıkta krampta hepsi oluyor
0 oy
(982 puan) tarafından
Sanırım bunu hamile iken kullandım cnm ben kranplarim vardı onun için yazdı Dr hanım 
0 oy
(5,503 puan) tarafından
İshal etti beni bu doktorum değiştirdi 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Evet ben kullandım ama aşırı ekşi limon suyu gibi tabikide içmedim hap olanı var ondan aldım buda evimde öylece 
0 oy
(11,633 puan) tarafından
Gebelikte bunu kullandım ben
0 oy
(16,933 puan) tarafından
Ben kullandım canim kramplar için kullanmıştım 

İlgili bir soru bulunamadı

405,789 soru

12,160,692 cevap

36,605 kullanıcı

...