Okula gidyo arkadasi vuruyor hep cocunuza gidiyorsu uyaryosun ogremen uyaryo annesine soyluyorsun yapma oglum diyo bitti napim yapma dedim iste diyor. gene cocunuza vuryo o kadinin cocugu. naparsiniz? (Gecmiste kardesimi buyuturken basima gelmisti bazi kadinlar da boyle sorumsuz gercekten kiz uyar sende yapma olumla olmyo ben gidip cocuga bise diyemem terbiyesini annesi verir .anasinin terbiyesi yoksa onuda ben veririm deyip dalarim
Kendi çocuğuma da karşılık vermesini öğretirim şaka şaka. Valla böyle bi durum varsa iş okul yönetimine kadar gider. Ya terbiyesini vericekler ya da işi resmiyete taşicazzz
Yapma oğlum lafını hiç bir çocuk dinlemez Aksine daha çok yapar.
O çocuğu bi köşede kıstırıp korkuturum net çözüm yaparım yani hele bi dövsünler ben o çocuk için kavga çıkaran tiplerdenim
abooo benim bal bebeğime vuracak ayy gözüm karardı oda çocuk ama gözüm karardı walla bi defa olursa uyarırım tekrar tekrar olursa bende onu döverim net
Ahahahaha kesinlikle
Yaa o degilde şimdi benim adam çok agrasif bebeleri deyince akan sular durur böyle bir durumda napılır valla bilmiyorum hiç ilk kez gidecek seneye anaokuluna inşallah böyle şeyler olmaz benimkininde az kalır tarafı yok hani ama küfür müş itmek kakmak mış yok ancak ama tabi okula başlayınca neler olcak kimbilir
1,493,676 soru
24,404,186 cevap
350,376 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın