0 oy
262 göst.
Aile kategorisinde (69 puan) tarafından
Kızlar istanbuldan tekirdağa yerleşiyoruz daha öncede söyledim zaten ev sahibi bu ay mafem çıkcaksiniz kira ödemeyin dedi ayin 5. Deydi kira normalde sağol dedik bizde neyse ama adam sandi 1-2 gun içinde cikcaz biz parayi ayarlayamadik tam 9 gun oldu 2 gun önce kapiya geldi hani cikcaktiniz kac gun oldu cikin artik dedi dün geldik bizde burasi kücük yer 2 günde ev bulur tasiniriz dedik. Babamin kuzeninin oğlunun düğünü var sali carsamba basliycakmis babam geldiğimden beri surat yapiyor simdi insanlara nispet yapar gibi olmus gelmisim 2 gun öncede gidiyomuşum yok bizim herseyimize gelmisler. Diyorum ki baba ev sahibi böyle böyle dedi gelmek zorundaydim napayim diyorum 2 gün daha bekleseysin gelmeseydiniz yada simdi kalmak zorundasiniz diyor ya dedim artik en son patladim ben evlendim artik baba dedim kizcaksa da bana kizcak işim uymuyo senin kuzenin oğlu dedim nerden nereye hic de gelmeyebilirim dedim daha çok kızdı. En son dedim tamam ver o zaman 6 milyar ev sahibine 1 ay daha oturcam deyim ödeyim kirayi dedim hic birsey demedi iste sen çok fena olmuşsun falan ama dedim bunun fenalikla ne alaka benim bu sıkışıklığımda onun düğününü mü düşüncem dedim oda bağırdı çağırdı sonra ben gittim başka odaya konuşmuyoruz simdi 

3 Cevaplar

0 oy
(50,965 puan) tarafından
o baskalarina hep zaten biz yapınca ayip oluyor
(69 puan) tarafından
Ama bunlar öyle anlattıklarımı dünden beri yapmadığını bırakmıyor surat yapıyor ben 4 senedir gurbettim sizin yanınızda taşınmaya gelmişim şuraya bana diyor ki gelmeseydin nispet oluyor böyle
(50,965 puan) tarafından
sinir bozucu kalacak baska.yerin yok mu yada imkanin varsa pansiyon gibi bir yerde kalsankz
(69 puan) tarafından
Yok işte olsa asla durmam surda
-Reklam-
0 oy
(1,971 puan) tarafından
O nasıl bir şey ya seni düşürmüyor da dış kapının dış mandalini düşünüyor. Benim derdim bana yeter senin kuzeninin oğlunun düğünümü derdim deseydin. 
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Babamın kuzenlerinin hicbirinin düğününe gitmedim ben babam da gel demedi yani bekarken de böyleydi şimdi hiç gitmiyorum yakın akraba olmadıkça. Saçmalamış baban yani takılma sen de

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 940 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 219 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hayalet (1,924 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 701 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 508 göst.