Kızlar istanbuldan tekirdağa yerleşiyoruz daha öncede söyledim zaten ev sahibi bu ay mafem çıkcaksiniz kira ödemeyin dedi ayin 5. Deydi kira normalde sağol dedik bizde neyse ama adam sandi 1-2 gun içinde cikcaz biz parayi ayarlayamadik tam 9 gun oldu 2 gun önce kapiya geldi hani cikcaktiniz kac gun oldu cikin artik dedi dün geldik bizde burasi kücük yer 2 günde ev bulur tasiniriz dedik. Babamin kuzeninin oğlunun düğünü var sali carsamba basliycakmis babam geldiğimden beri surat yapiyor simdi insanlara nispet yapar gibi olmus gelmisim 2 gun öncede gidiyomuşum yok bizim herseyimize gelmisler. Diyorum ki baba ev sahibi böyle böyle dedi gelmek zorundaydim napayim diyorum 2 gün daha bekleseysin gelmeseydiniz yada simdi kalmak zorundasiniz diyor ya dedim artik en son patladim ben evlendim artik baba dedim kizcaksa da bana kizcak işim uymuyo senin kuzenin oğlu dedim nerden nereye hic de gelmeyebilirim dedim daha çok kızdı. En son dedim tamam ver o zaman 6 milyar ev sahibine 1 ay daha oturcam deyim ödeyim kirayi dedim hic birsey demedi iste sen çok fena olmuşsun falan ama dedim bunun fenalikla ne alaka benim bu sıkışıklığımda onun düğününü mü düşüncem dedim oda bağırdı çağırdı sonra ben gittim başka odaya konuşmuyoruz simdi