Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_033ddc5ffd21b1f1e33df4c2695ee07b, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bebek hastaysa nasıl anlaşılır?-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
347 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (439 puan) tarafından
Sorum yukarıda 

9 Cevaplar

+2 oy
(5,481 puan) tarafından
Anlaşılmaz canim rotgenle ancak ve çok tehlikeli iğne geziyi vücutta öyle bı şüphen varsa ihmal etme 
(439 puan) tarafından
Röntgen çektirdik temiz çıktı yutmamış bişey çok şükür
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Bağırsakları parcalanirsa bil ki yutmustur... insallah şuan hastane yolundasindir bu postu açtıktan sonra uçarak gitmissindir
(439 puan) tarafından
Şu an gayet iyi birazdan röntgen çekilicek
Evden tam çıkmadan önce iğneyi buldum bu arada ama yine de içim rahat olsun diye getirdim 4 kere kustu çünkü
tarafından
en doğrusunu yaptın ihmale gelmez böyle şey milim bile yutsa neticeleri çok ağır olur
(439 puan) tarafından
Evet röntgende çektirdim temiz çıktı çok şükür
tarafından
Şükür ki bisey olmamış bu arada seni tebrik etmek istiyorum eşim yok köydeyim dagdayim vs diye bahane uretip hastaneye goturmemezlik yapmadığın için evladını önemsediğin icin
(439 puan) tarafından
Yok yok ben biraz evhamlıyımdır. Doktor röntgen çekmicekti hatta ben zorladım teşekkür ederim sağolun
0 oy
(4,217 puan) tarafından
Ay hemen doktora götürün bagirsagina gitmeden müdahale edilsin nasil bu kadar rahat sorabilirsiniz bunu çok ciddi bişey bu allah korusun el kadar çocuk
0 oy
tarafından
Her ihtimale karşı hastaneye götür Allah korusun ihmal etmeye gelmez 
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Sadwcw şüphe bile duysanız soluğu hastanede almanız gerekir ki bir de kusuyor diyorsunuz. Röntgenle anlaşılır zaten vakit kaybetmeyin
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Röntgenle anlaşılır o ya hemen bı acile götür 
0 oy
tarafından
Postu umarım hastaneye giderken acmissindir böyle Hüseyin suphesinde bile koşa koşa gitmen lazım 
0 oy
(3,509 puan) tarafından
Tabiki doktora gidip röntgen çektirerek sakın bekleme şüphen varsa 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Hastaneye gitmeden anlayamazsin ben lisedeyken arkadaşım yutmuştu hemen hastaneye goturmustuk

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 19 göst.
+3 oy
3 cevap 81 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Merveee555 (11 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 258 göst.
22 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masal.ak (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
18 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cicikizzz (35 puan) tarafından soruldu

413,969 soru

12,459,868 cevap

46,669 kullanıcı

Kategoriler

...