0 oy
2,383 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından

Geçenlerde grip oldum bayağı ağır geçti. O zaman aklıma bir şey geldi " bana bir şey olsa kocam ne yapar acaba evlenir mı evlenmez mi " diye. Eşime sordum hayatta evlenmem dedi. Bende " manyak mısın evlen niye evlenmeyesin ama benden fazla sevme onu " dedim. :D

Arada delice şeyler geliyor aklıma..

Siz olsaniz... Evlensin mi evlenmesin mi... 

55 Cevaplar

0 oy
(16,572 puan) tarafından

Sorsan hepsi asla evlenmem diyor ama doğruluk payı çoğunda yoktur büyük konuşurlar 

En sevdiğin olunce arkasından 5 yıl geçsin acısı unutlmasa da hafifler ve erkek de kadın olmadan yapamaz o yüzden evlenir evlenmek zorunda bırakılır vesselam
(163 puan) tarafından
Çok doğru mecburlar evlenmeye
-Reklam-
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Ben 18 temmuzda doğum yaptım. Birgün öncesi akşam eşimle oturup konuştum ağlayarak hakkını helal et gidipte dönememek var doğumda ölürsem şurda şöyle biri var onunla evlen o iyi biri oğlumuza iyi bakar. Oğlumuzun sakın köye gönderme dedim. Eşim hala hatırlayıp gülüyor. Çok şükür sağ selamet doğumdan çıktım oğluma 5 aydır bakıyorum. 
(163 puan) tarafından
Kız adama sipariş de mi verdin Allah seni ne etmiye :)))
(7,930 puan) tarafından
Eşimin köyde abisi ve çocukları var kaynanamın yanında çocukları odaya kitleyip bahçeye gidiyorlar çocuklar ilgisizlikten konuşamıyor biri 6 diğeri 4 yaşında ölürsem çocuğu da aynı olsun istemedim. İlk kez ameliyat olacaktım ölüm ister istemez aklıma düştü. Şimdi o hallerim gülüyorum
0 oy
(3,444 puan) tarafından

Walla mezarıma gelip sormayacagina gore../://

Bence bana bişey olmasın da o isterse gitsin başkası ile evlensin :D

(163 puan) tarafından
Başka bir bakış açısı bana bir şey olmasın :D :))))
0 oy
(128 puan) tarafından
Bende bu soruyu sormuştum önce evlenmm dedi sonra iki tane çocuk napacam başka çalışacammı çocuklaramı bakacam dedi baktım halkı kadın bi şekilde hayatına devam ediyoda erkek zor ya
(163 puan) tarafından
Adam haklı yani :))))
0 oy
tarafından

Durduk yere adamın kulağına karpuz suyu kaçırma otur ottuğun yerde hatun :D

(163 puan) tarafından
Niye kız beni mi öldürür yoksa evlenmek için :D :))))
tarafından
Bilemiyom artıkın karı kız sokma aklına sanki sen toprak olunca evlenmiycek yalan yalan
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Valla evlenirsen obur taraftan gelir ikinizin girtlagina yapisirim diorum :D

(163 puan) tarafından
Vur korkunun gözüne gözüne evlenmesin :D :)))
(5,910 puan) tarafından
Haha artik korkuomu beni mi kandirior bilemicem gul ustune gul koklanmazmis :D
0 oy
(1,065 puan) tarafından

Ben evlen diyorum   sen kendine bakamazsın b..kkk paçandan akar diyom hahah    ama kızımı anneme bırak yada kardeşime üvey anada büyümesin diyom

Ben ölünce evlense neee evlenmese  neee   sanki benim haberim mi olcak   
(163 puan) tarafından
Niye kız mezarına yeni karısı ile gelirse haberin olur :)))))
0 oy
(2,560 puan) tarafından

Benim esim de evlenmem diyo ama nereye kdar evlenmiycek kizimizi anneme ver evlen ama benden cok sevme beni unutma dedim :'(

Esim dedesi 2 evlilik yapmis hergun ise giderken ilk esinin mezarını ziyaret ediyomus inşallah dedene cekmissindir dedim :D

(163 puan) tarafından
Hahahahah ayyyy çok güldüm buna Allah seni ne etmiye:))))
0 oy
(2,865 puan) tarafından

Bu kocalar bence ayak yapıyor. Benim ki de ben asla evlenmem diyo bende niye bir hatayı 2 kere yapmaz mısın yoksa diyorum :D saçmalama ya ne alakası var diyo. Dedim valla öyle demek ki hergün biriyle takılcan ondan evlenmiyorsun :D sjsjsjsjsjsjs bana sen kafayı yemişsin iyi ki erkek değilsin bu ne böyle diyo tabi :Dsonra sen ölürsen ben evlenirdim valla dedim bu genç yaşta dul mu kalayım sjsjsjsjs o an derin bi sessizlik tabi :D 

(163 puan) tarafından
Adamlar evlenmem desede illa ki evlenir. Bende eşime dedim ben evlenirim diye adam sustu :D
(2,865 puan) tarafından
Tabi evlenirler ya hikaye okuyorlar onlar bize.  Genç yaşta dul kalsam bende evlenirim ki yani
0 oy
(299 puan) tarafından
Evlenmesin kendi isini kendi yapsin obür taraftan dürterim rahat vermem dogduna pisman ederm ******** bi ruh olurm korkuturum :D
(163 puan) tarafından
Korkunç bir şey olur valla :)))
0 oy
tarafından
Ben nişanlıyken sordum yalnızlık allaha mahsustur  dedi ve ben ölürsem evlenir biliyorum 
(163 puan) tarafından
Evlenirler canım mecbur
tarafından
Aynen canım ben öldükten sonra evlenirse evlensin bayramdan bayrama bir fatiha okusa o da yeter☺
0 oy
(2,103 puan) tarafından

Ben eşime, benden sonra evlenir misin diyorum.

Manyak mısın o hatayı bidaha yaparmıyım aşkım diyor jsjsjsjsjsj :D

Sonra da sen ölürsen ben kafayı yerim kendimi içkilere vururum hayatım kayar diyor. Bende hee ayyaş olmak için bahanen ben miyim diyorum :D

(163 puan) tarafından
Eşin çok dürüst canım maşallah :)))))
(2,103 puan) tarafından
He dürüsttür vallahi :D
Ayyaş olurmuş sac sakal birbirine karışırmış:D
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Evlensin tabi yanlizlik allaha masus. 

Ama kizim annemde kalsn
(163 puan) tarafından
Aynen canım...
0 oy
tarafından

Hiii hemen evlenirler haa, sen o agizlarinda çıkan laflara bakma , ☺

(163 puan) tarafından
Evlenir canım mecbur yani
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Şuan çok tuhaf değişik bi soru ben ölürsem de kıskanırım.. neysem dusunmuyim böyle şeyleri..  bensiz mutlu falan olmasın ya tutsun yasimi ölene kadar :D
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Ben yakın zamanda ölürsem evlen dedim evlenmem deyimiyim başına sert alican diyor bende çocuklar perişan olmasın helal  süt emmiş  biri  bulursan çocuklara bakacak  aile ortamında  büyüsünler  dedim 
0 oy
(877 puan) tarafından

Ben hep derim evlensen bile üvey anne getirip benim çocuklarımı ezersen ahirette 2 elim yakanda olur dye kocayı değilde yavrumu düşünüyorum artık :D

0 oy
(124 puan) tarafından

Evlenmesin.. Gecen gun boyle bir mevzu bizim evde de gecti ben asla evlenmem dedim o da asla evlenmem dedi:angel:

0 oy
(75 puan) tarafından
Allah göstermesin amin ama ben üvey anneden çok çektim açıkçası istemem bu dünyada da obur dünyada da eşim eşim olsun isterim .
0 oy
(196 puan) tarafından
neden evlenmesin ki evlensin tabi kimse bu hayatta yanlızlığı hak etmez yanlızlık allaha mahsustur.. kadnlarda aynı sekilde evlenmem diyenler bosuna konuşuyor 1 saat sonrasnn bile garantisi yokken evlenmem diye kesin konusulmasi cok anlamsız. bana birsey olsa esimin evlenmesini isterim evlensin allah inşallah iyi insan çıkarsın karşısına oyle bi durumda

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,005 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde VB. (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyadua1 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 437 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yag_murr (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 449 göst.