Geçenlerde grip oldum bayağı ağır geçti. O zaman aklıma bir şey geldi " bana bir şey olsa kocam ne yapar acaba evlenir mı evlenmez mi " diye. Eşime sordum hayatta evlenmem dedi. Bende " manyak mısın evlen niye evlenmeyesin ama benden fazla sevme onu " dedim.
Arada delice şeyler geliyor aklıma..
Siz olsaniz... Evlensin mi evlenmesin mi...
Sorsan hepsi asla evlenmem diyor ama doğruluk payı çoğunda yoktur büyük konuşurlar
Walla mezarıma gelip sormayacagina gore../://
Bence bana bişey olmasın da o isterse gitsin başkası ile evlensin
Durduk yere adamın kulağına karpuz suyu kaçırma otur ottuğun yerde hatun
Valla evlenirsen obur taraftan gelir ikinizin girtlagina yapisirim diorum
Ben evlen diyorum sen kendine bakamazsın b..kkk paçandan akar diyom hahah ama kızımı anneme bırak yada kardeşime üvey anada büyümesin diyom
Benim esim de evlenmem diyo ama nereye kdar evlenmiycek kizimizi anneme ver evlen ama benden cok sevme beni unutma dedim
Esim dedesi 2 evlilik yapmis hergun ise giderken ilk esinin mezarını ziyaret ediyomus inşallah dedene cekmissindir dedim
Bu kocalar bence ayak yapıyor. Benim ki de ben asla evlenmem diyo bende niye bir hatayı 2 kere yapmaz mısın yoksa diyorum :D saçmalama ya ne alakası var diyo. Dedim valla öyle demek ki hergün biriyle takılcan ondan evlenmiyorsun :D sjsjsjsjsjsjs bana sen kafayı yemişsin iyi ki erkek değilsin bu ne böyle diyo tabi sonra sen ölürsen ben evlenirdim valla dedim bu genç yaşta dul mu kalayım sjsjsjsjs o an derin bi sessizlik tabi :D
Ben eşime, benden sonra evlenir misin diyorum.
Manyak mısın o hatayı bidaha yaparmıyım aşkım diyor jsjsjsjsjsj
Sonra da sen ölürsen ben kafayı yerim kendimi içkilere vururum hayatım kayar diyor. Bende hee ayyaş olmak için bahanen ben miyim diyorum
Hiii hemen evlenirler haa, sen o agizlarinda çıkan laflara bakma , ☺
Ben hep derim evlensen bile üvey anne getirip benim çocuklarımı ezersen ahirette 2 elim yakanda olur dye kocayı değilde yavrumu düşünüyorum artık
Evlenmesin.. Gecen gun boyle bir mevzu bizim evde de gecti ben asla evlenmem dedim o da asla evlenmem dedi
1,496,335 soru
24,443,558 cevap
353,487 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın