0 oy
501 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
bzbsnzbznakalszbzbzj

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yazdıklarından ben utandım baya baya ayrım yapıyorsun ben ikicime hamileyim bir yeleğe kadar aynı alfim doğsun oğlumdan ayirdimi olmayacak tek fark şöyle ben kız çocuğu olarak annemden babamdan hiç Sevgi görmedim ona o sevgiyi yasatacam içimdeki o beklediğim masum çocuk sevgisini öpüp koklama.gibi beraber pasta börek yapma.gini tabi oğlum da dahil olcak her yaptığımız şeye bakışı konuşması diğerinden hiç bir farkı olmayacak hareketleri bile abisiylr aynı hisleri yaşatıyor okadar heyecanlı bekliyorum ki onuda abisini beklediğim özlediğim gibi
-Reklam-
0 oy
(2,467 puan) tarafından
3 çocuğum var hiç ayrım yapmam zaten aklıma böyle birsey de gelmez ama şu oluyor biri hasta olunca ona daha çok düşüyorum aklımda hep hasta olan oluyor mesela ikizlerim okula gidiyor onları özlüyorum gelene kadar küçük kızım yanımda ona özlem hissetmiyorum kızım okul dışında ders aliyo onu gönderiyorum gelene kadar aklım hep onda bazen oğlum onu daha çok seviyorsun ben olsam böyle beklemezsin diyo ama o gitse onada öyle olurum annelik işte hepsi ayrı yürek yangini
0 oy
(634 puan) tarafından
Burda çok okuyoruz . İşte kayınvalidem kaynıma bunu yaptı eşime yapmadı. Görümcemin çocuğuna bunları aldı benim çocuğuma almadı vsvs diye. İşte bu ayrım çocukluktan başlıyor. Sonra ilerisi ne olur biliyor musunuz. Sevgiyi başka yerlerde aramaya başlayan bir evlat. Ve gelecekte sizden nefret eden torunlar. O fitne tohumunu yeşermeden atın derim o yüzden içinizden
0 oy
(634 puan) tarafından
Burda çok okuyoruz . İşte kayınvalidem kaynıma bunu yaptı eşime yapmadı. Görümcemin çocuğuna bunları aldı benim çocuğuma almadı vsvs diye. İşte bu ayrım çocukluktan başlıyor. Sonra ilerisi ne olur biliyor musunuz. Sevgiyi başka yerlerde aramaya başlayan bir evlat. Ve gelecekte sizden nefret eden torunlar. O fitne tohumunu yeşermeden atın derim o yüzden içinizden.. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 176 göst.
10 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,016 soru

12,327,569 cevap

39,137 kullanıcı

Kategoriler

...