+1 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (17,441 puan) tarafından
Burada post açmıştım oğlumun yüzünde alerji mi oldu diye. Hastane randevumuz ayın 20 sine idi sözde ama iptal edildi dün mesaj geldi.. ben mesajı görür görmez hemen girip yeni bir randevu aldım onu da 26 Sina verdiler. Ama ben o kadar beklemek istemiyorum hem kalça testi yaptıracam hem de doktora gösterecem isterse bir alerji testi de yaptiracam. Şimdi ben bu aldığım randevuyu iptal etmeden diyelim ki yarin sabah erkenden aynı poliklinik aynı doktora fiş kessem verirler mi acaba. Randevuyu iptal edip o gunden de olmak istemiyorum çünkü yoksa 30 una kadar randevu yok. 

4 Cevaplar

0 oy
(135,753 puan) tarafından
randevusuz  barkod alamazsin dr bakmaz  emosun
(17,441 puan) tarafından
Aşkım sabah erken gidince fiş kesiyorlar burda randevusuz olanlara onu diyorum ben
cok bekletirler3  cocukla perisan olursun
(17,441 puan) tarafından
Yenidoğan olduğu için bekletme olmaz en fazla 1 saat ama bekletirlerse de bişey olmaz canım 11 gün beklememden iyidir.
sen bilirsin emosum
-Reklam-
0 oy
(1,630 puan) tarafından
Sira verirler bence sabah olmasini gectm ben cocuk icin gtcegm zaman kacta olursa olsun hep bir doktor oyle alir fis alirim bankodan 
(17,441 puan) tarafından
Aman o polikliniğe olan randevumu iptal etmeden gidecem. Çünkü fiş vermezlerse kestigim randveudan da olmak istemiyorum
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Malatya'da yenidoğan bebeklere tek bir doktor bakiyodu. Biz gittik sırada fiş kestirdik. On dk filan bekledik sadece hemen girdik doktora
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Bizim burda sıra kesmiyolar randevusuz almıyorlar. Sizde oluyosa git sor sabahtan sıra verecek olursa anında randevuyu iptal edersin sıra alırsın. Hatta sen bebekle gitme, önden eşini gönder bebeğin kimliğiyle gitsin sıra verirlerse sen de peşlerine gidersin tabi hastane uzak değilse
(17,441 puan) tarafından
Hastane uzak canım malesef öyle yapamam 2 dolmuş yapmam lazım önden eşim giderse. Ama evet dediğin gibi yaparım fiş verirlerse randevuyu iptal ederim
(11,027 puan) tarafından
Hastanenin uzak olması o kadar kötü kiii... Geçmiş olsun size
(17,441 puan) tarafından
Sağol canım. Hem uzak hem ilgisiz olmalari çok çok kötü. 2 haftadır bekliyordum bu randevu için iptal ettiler
(11,027 puan) tarafından
Aynısını çok yaşıyorum. 2 saatte zor gidiyoruz hastaneye.. Cuma gittim kapıdan geri gönderdiler. Allah yardımcın olsun bebekle
(17,441 puan) tarafından
Amin canım. Bakım hastanede tanıdık çalışan varsa ona kestirecem fişi öyle gidecem eşimden haber bekliyorum
(11,027 puan) tarafından
Hadi kolay gelsin geçmiş olsun tekrar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 352 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
0 oy
0 cevap 12 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Sekerparemm (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.